Bik – Mesečni horoskop za jun 2015.

Ljubav

Mesec započinjete sa, još uvek retrogradnim Merkurom (vladarem polja ljubavi) u svom polju ličnih vrednosti i vašom vladarkom, Venerom u polju kontakata, komunikacije, blizine. Obzirom da se i tranzitni Mesec nalazi u znaku ozbiljnih partnerstava, imamo jednu sliku koja prvenstveno ukazuje na susrete ili priču sa bivšim emotivnim partnerima.

+Eskalacija dešavanja je u prve dve nedelje juna, kada dolazi do jednog preseka, od čijeg će ishoda zavisiti u kom pravcu nastavljate dalje. Neke prošle emotivne priče u ovom će se trenutku ponovo obustaviti, dok će pojedini Bikovi uspeti da učvrste ovaj odnos i da možda od njega naprave nešto za šta je vredelo boriti se. Od tog perioda kreće i intenzivno jačanje postojećih emotivnih odnosa, stabilizacija u brakovima u kojima će biti potrebno da raščistite neke bolne teme sa partnerom da biste mogli da gradite svoj odnos na dalje.

Od prelaska Sunca (vladar vašeg polja doma, porodice, stabilnosti) u topli, emotivni znak Raka od 21.-og juna sve više idete ka onome što želite sa voljenom osobom – neka bitna pitanja će biti pokrenuta između vas i partnera, a najviše ćete biti usmereni na početke zajedničkog života ili planiranje braka. Slobodnima od drugog dela juna idu jaka poznanstva, koja će se najviše vezivati za izlaske sa prijateljima ili za veća okupljanja.

Posao

Jun započinjete sa stelijumom planeta u polju posla i novca – Sunce, Mars i Merkur u retrogradnom hodu, koji je u isto vreme i vladar ovog vašeg životnog segmenta. Lako je moguće da u prvoj polovini meseca teško uspevate da pohvatate konce dešavanja i da ćete više puta biti prinuđeni da u hodu vršite izmene ili da se preorijentišete.

U ovom periodu ne verujte obećanjima, i dobro vodite računa o novčanim transakcijama, naročito o ulaganjima u neproverene projekte. Samo će pojedini uspeti da iz rizičnih situacija izađu sa punim džepovima. Od polovine meseca Saturn se vraća u vaše polje poslovnih partnera i vrši opoziciju na vaš znak.

Sigurno se dobro sećate teških i ograničavajućih dešavanja iz prošle godine, zato ćete sada pokušavati da na potpuno drugačiji način prilazite poslovnoj problematici. I ovo će se isplatiti. Privatnicima jake prilike i znatno poboljšanje finansijskog segmenta, dok će Bikovima generalno ovaj drugi deo juna doneti bolje prilive, rešavanja dugova i prava ulaganja koja vam donose jake dobiti.

Zdravlje

Moguće aktiviranje hroničnih bolesti. Svakako u drugom delu juna obratite pažnju na srce, ali i na probleme sa peskom i kamenom u bubrezima. Ženama slaba tačka štitna žlezda i hormonski status.

Pročitajte mesečni horoskop za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

 

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

 

———————————
Mesečni horoskop: www.mojastrolog.rs

error: Content is protected !!