Bik nedeljni horoskop od 04. do 10. 05.2015.

Bikovima odgovara plavo voće: šljive, kupine, bobičasto voće, grožđe.

Ljubav

Teško vam je da održavate harmoniju u braku i dugogodišnjim partnerstvima. Partner može biti i previše posesivan za vaš ukus. Uključene su razne sumnje, prebacivanja. Koliko god se oboje tudili da razjasnite nesuglasice, neće vam ići od ruke. Slobodni će birati pažljivo i činiće im se da niko nije dovoljno dobar za njih. Ima tu i dosta straha od novog početka. Mnogi od vas su emotivno završili staru priču, ali vam je jednostavno teško da se opustite i da krene put novog bez obzira koliko želite i osoba vam se sviđa. Bez obzira u koju kategoriju spadate (slobodni ili zauzeti) mučiće te se sumnjama u ovom sektoru.

Posao

Ova nedelja ne donosi lake razultate bez obzira koliko se trudili u poslu. Većina vas će uložiti poslednji atom snage da održi već postojeću poziciju. Nedelja napora i tenzije na ovom sektoru. Nove ideje imate, ali prosto vam se ne da se pokrenete u plasiranju istih. Nezaposlenima uglavnom čekanje. I pređašnje dobre informacije su na stand-by-u. Frilenseri takođe ulažu mnogo energije da dođu do željenih pozicija, ali sve se dešava sa naporom.

Novac

Planetarne konfiguracije nisu povoljne ni u polju finansija. Vodite računa o troškovima. Ne možete da kontrolišete povećani odliv novca. Morate se držati planiranog budžeta.

Zdravlje

Ne izbegavajte odlazak kod lekara. Mogući su stomačni problemi, kao i problemi sa krvnim pritiskom.

Nedeljni horoskop

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

 

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

 

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

———————————–

Nedeljni horoskop: www.mojastrolog.rs

error: Content is protected !!