Lav nedeljni horoskop od 04. do 10. 05.2015.

Hlorofil je ono što je Lavu neophodno, pa je zato potrebno da u ishrani koristi što veće količine zelenog povrća: kelja, kupusa, cikorija.

Ljubav

Vladar vašeg polja ljubavi (Jupiter) se nalazi u vašem znaku, ali imamo retrogradni hod Saturna u polju emocija pa se radost i sreća ne pokazuju i događaju bez muke, ogranačinja i presije. Mnoga stara pitanja i problemi su aktuelni, ali se došlo i do nekih razrešenja. Postojaće i dalje sumnje u partnerskim odnosima. Bitno je da napravite dobar temelj za dalje, ali isto tako vam je od vitalnog značaja da svaki detalj prošlosti razvrstate da biste imali mir za sve dalje što vas bude čekalo u zajedništvu. Bračni imaju podršku partnera. Doživećete neka lepa iznenađenja koja će vam pokazati koliko ima ljubavi za vas.

Posao

Nedelja vam je u suštini dobra u ovom sektoru tako da generalno možete biti zadovoljni. Imate novine na poslu.Moguće da vam je poveren zadatak od važnosti. Imaćete potrebu da se dokažete i potvrdite svoje vrednosti i po svemu sudeći uspećete u tome. Svaki korak napred doneće vam još više motivacije. Nezaposleni imaće šanse da dođu do pravih ljudi tokom ove nedelje koji mogu da učine značajan korak u procesu zaposlenja.

Novac

Retrogradni Saturn vas drži u napetoj atmosferi na ovom polju. Taman mislite da sve funkcioniše kako treba, kada ono desi se da novac samo „ode“. Troškovi su neočekivani, vezani za porodicu i bližnje. Imate pomoć prijatelja u svakom trenutku, a to mnogo znači.

Zdravlje

Počnite da negujete svoje telo. Meditacija, joga ili nešto drugo što će vam opustiti duh i telo. Nedelja je dobra u polju zdravlja. Obratite samo pažnju na stare zdravstvene probleme i pijte redovno lekove.

Nedeljni horoskop

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

 

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

 

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

———————————–

Nedeljni horoskop: www.mojastrolog.rs

error: Content is protected !!