Blizanci nedeljni horoskop od 04. do 10. 05.2015.

Od domaćih proizvoda treba da koriste što više povrća i voća indigo boje, na primer: patlidžan, grožđe, kupine, tamne trešnje.

Ljubav

Ova sedmica je obeležena promenama raspoloženja i statusa u polju ljubavi. Ko kome nameće osećaj krivice nije bitno, ali definitivno postoje mnoge presije i svađe na planu ljubavi. Mnogi od vas će se preispitati šta u stvari žele… Definitivno vam ono postojeće u ovom obliku ne odgovara,što ne znači da ćete „seći“ vezu, odnos, bračnu priču. Oni koji su od skoro u vezi bi trebalo malo više pažnje da obrate na osećanja partnera. Ako niste sigurni u svoja osećanja, preispitajte se. Vaše „bežanje“ se može drugačije protumačiti.

Posao

Morate naći načina kako da publikujete svoje ideje, rad. Ostali će razmišljati kako da dovedu u red svoje obaveze. Dešava vam se da kasnite sa poslom, a da ne znate kako da se bolje organizujete. Retrogradni Saturn u suprotnom znaku od vašeg stopira mnoga vaša nastojanja, ali ujedno vam daje šansu da napravite jedno veliko „čišćenje“ svega onoga gde niste imali uspeh. Morate da napravite ogromne zaokrete za dalje. Ono što možete sada da učinite jeste da odbacite ono što vam je smetalo u poslu do sada. U ovoj sedmici bolje je da se zadržite na rutini u ovoj oblasti.

Novac

Pojedini će trošiti i ono što nemaju. Biće veselo u nekom društvu, a šta dalje? Ostali Blizanci imaće troškove koji su deo prošlih priča. Vama lično je sve ovo na nauk i većina vas će se opametiti kada je ovaj sektor u pitanju.

Zdravlje

Stres mnogo utiče na vaše fizičko zdravlje. Mogu se pojaviti nagli simptomi bolesti.

Nedeljni horoskop

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

 

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

 

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

———————————–

Nedeljni horoskop: www.mojastrolog.rs

error: Content is protected !!