Vaga nedeljni horoskop od 04. do 10. 05.2015.

Vagama prijaju maslinovo ulje, piletina i teletina, mango, japanska dunja, mandarina, žuta breskva, kajsija, dinja, jabuka, šargarepa.

Ljubav

Vama mnoge situacije idu na ruku. U vama postoje jake želje za jednom osobom i sve dok ih ne ostvarite teško da ćete se smiriti. Slobodni i usamljeni predstavnici ovog znaka imaće podršku planetarnih konfiguracija ove nedelje. One Vage koje su u vezi trebalo bi da obrate pažnju na partnera i da gaje svoju ljubav sa nežnošću i posvećenosti. Bračni ovog znaka neće biti te sreće kao ostali. Moguće su svađe i tvrdoglavo držanje stava u partnerskim odnosima. Pokušajte da prebrodite ovu nedelju što mirnije moguće.

Posao

Držite se rutine i ustaljenih obrazaca na polju posla. Novine mogu samo da vas zateknu nespremne. Poslovna putovanja mogu biti delom neprijatna, posebno ako nisu duga. Posla ima puno, a vi nalazite sebe da funkcionišete na nezadovoljavajući način. Potražite pomoć. Nije sramotno. Podrška će vam puno značiti, a da ne pričamo da ćete rokove ispoštovati. Mnogi od vas žele da naprave velike promene u ovom sektoru. Zvezde vam još uvek ne idu na ruku što see toga tiče. Odložite krupnije planove za neko drugo povoljnije vreme.

Novac

Zaokupljeni ste kalkulisanjem. Prihodi i rashodi idu van kontrole, pa vas to nervira. Ovo je trenutno stanje. Prevaziđite nervozu u ovom sektoru.

Zdravlje

Nemojte da zanemarite stare zdravstvene probleme. Idite kod lekara. Neki će imati problema sa krvnim pritiskom i krvnom slikom. Moguće su prehlade i zubobolja.

Nedeljni horoskop

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

 

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

 

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

———————————–

Nedeljni horoskop: www.mojastrolog.rs

error: Content is protected !!