Ribe nedeljni horoskop od 04. do 10. 05.2015.

Ribama prija italijanska kuhinja, ali su takođe veliki ljubitelji slatkiša i ribe. Od voća im prijaju grožđe, šljive, kajsije, breskve.

Ljubav

Može vam smetati ponašanje voljenog bića. To je samo prolazna faza zato se ne uzrujavajte. Uglavnom će nesuglasicama biti skloni oni koji su odnedavno u vezi. Bračni pak imaju dobru nedelju ispred sebe koju treba iskoristiti maksimalno, osim ako ih i dalje ne drže stare ljutnje. Usamljeni mogu formirati nov odnos. S vremenom mogu biti zadovoljni.

Posao

Bez obzira na neke druge planetarne konfiguracije, Jupiter vam pomaže da se formiraju dobri događaji na ovom planu. Proširenje posla ili usmerenje na novom poslu – sve je moguće da je temelj toga tokom ove nedelje. Budite taktični i odmereni sa saradnicima, ali i onima koji su vam podređeni. Nezaposlenima moguć konstruktivan razgovor tokom ove sedmice. Frilenseri su dobro organizovani.

Novac

Jupiter ima dobar uticaj na vaše 2.polje, polje novca tako da ćete ovo polje držati pod kontrolom. Srećne okolnosti igraju bitnu ulogu u vašoj priči oko novca, a ona vam je jedini spasilac sada. Imate priliv novca koji će vam dati osećaj sigurnosti. Znaćete šta ćete uraditi sa njim.

Zdravlje

Stres može loše uticati na vaše zdravlje. Jupiter jeste pozicioniran u polju bolesti i može doneti neku vrstu preterivanja. Imamo i loš uticaj Marsa koji može doprineti na probleme sa srcem, stomakom i probavnim sistemom.

Nedeljni horoskop

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

 

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

 

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

———————————–

Nedeljni horoskop: www.mojastrolog.rs

error: Content is protected !!