Devica nedeljni horoskop od 04. do 10. 05.2015.

Precizna Devica meri na gram svaku namirnicu namenjenu dnevnom obroku, koji nema ograničenja u pogledu raznovrsnosti ali ga ima u pogledu količine.

Ljubav

Interesantne ljubavne priče onima u znaku Device. Moguće su veće razlike između partnera i vas (status, godine). Koliko god ushićenja i emocija bilo, biće ponekih zastoja u nastojanju da funkcionišete opušteno. Nešto morate promeniti iz temelja ako želite da se ostvarite sa osobom koja je trenutno ušla u vaš život. Možda postoji neslaganje u domu i porodici po pitanju vašeg odabira partnera. Saturn je retrogradan u polju doma i porodice i kao takav stvar probleme vezane za to polje. Bračne Device će se ponovo baviti nerešenim porodičnim problemima. I dalje su prepreke u sektoru kuće. Slobodnima će teško da uspostave nove odnose.

Posao

Imaćete dobrih prilika za napredak u karijeri, ali računajte da zastoje i prepreke jer vaše 10.polje, polje karijere, statusa, ciljeva i limita ima loš uticaj retrogradnog Saturna. Okolnosti mogu da nude šanse, a vi kao da ne možete da stignete i „zrabite“ ono što vam se nudi u ovom sektoru. Saturn stavlja prepreke, ali ne zaboravite da je ovo vreme dobro za vaše pregrupisavanje i promene planova za budućnost. Nezaposlenima šansa koja im se neće u startu dopasti. Frilenseri će najbolje proći. Imaće dosta kvalitetnog posla.

Novac

Polje novca je dobro postavljeno, posebno nakon ulaska vladara polja novca (Venera) u znaku Raka (7.maj), znaku koji lepo gleda na znak Device, a u polju planova i želja. Novac vam dolazi, a vi napravite dobar plan štednje za neke druge manje dobre dane.

Zdravlje

Kvadrat Saturna iz znaka Strelca i vašeg znaka ne možemo zaobići ni u ovom polju (Saturn je vladar vašeg polja bolesti). Uticaj može podstaći stare probleme ili probleme sa emotivnog polja preneti na ovo. Sporo varenje, nervoza, problemi sa disanjem, loša krvna slika – sve je to deo priče ovog lošeg uticaja Saturna.

Nedeljni horoskop

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

 

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

 

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

———————————–

Nedeljni horoskop: www.mojastrolog.rs

error: Content is protected !!