Rak nedeljni horoskop od 04. do 10. 05.2015.

U pogledu hrane nije izbirljiv − jede sve, ali zbog osetljivog želuca treba da izbegava žestoka alkoholna pića, duvan i ljutu hranu, uprkos dobrom apetitu.

Ljubav

Nakon 7.maja Venera kreće put vašeg znaka pa ćete srediti mnoge stvari u vašem bračnom, porodičnom i emotivnom životu. I slobodni će se moći pohvaliti konkretnijim događajima nakon ulaska vladarke srca u vaš znak.Šta do tada? Malo ključanja, malo nerviranja, neki osmeh i opuštenost pride…Dakle na ljubavnom planu dosta šarenila. Možda ni sami niste bili sigurni šta u stvari hoćete. Tajne veze idu ka tome da se obelodane ili da se napravi jedan zaokret i finiš u takvoj priči.

Posao

Posao će od vas tražiti da budete dosledni, ljubazni, opušteniji i manje agresivni inače ćete imati mnogo problema, a možete sve loše da izbegnete. Jupiter vas štiti prolaskom kroz vaše prirodno 2. polje, polje novca, ali i vrednosti uopšte i samim tim imate mnoge šanse koje možete da iskoristite za svoju dobrobit. I ovo je vreme „spojiti lepo i korisno“. Nezaposlenima šansa da dobiju posao. Frilenseri će se obradovati pohvalama za svoj uloženi trud.

Novac

Još jedno podsećanje da vas Jupiter podržava u ovom sektoru, ali ne zaboravite da ova planeta ima jednu manu koja može da uruši sav trud koji se gradi godinama, a to je „lako ćemo“. To se zove propuštanje šansi. U tom kontekstu imate lošije planetarne konfiguracije tokom srede i četvrtka kada biste mogli da izgubite poveću sumu novca bilo da ne odradite dobro posao, bilo da novac trošite za stvari koje vam nisu neophodne.

Zdravlje

Potrebna vam je fizička aktivnost. Inače polje zdravlja nije oblast za preveliku brigu. Vodite o unosu vode u organizam. Jedite manje, a obroci neka budu zdraviji.

Nedeljni horoskop

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

 

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

 

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

———————————–

Nedeljni horoskop: www.mojastrolog.rs

error: Content is protected !!