Bik nedeljni horoskop od 11. do 17.05.2015.

Osim što kuvaju dugo i polako, bikovi i jedu dugo i polako, strastveno uživajući u svakom zalogaju. Kao zakleti gurmani, jedu i očima, a jelo za njih predstavlja umetničko delo.

Ljubav

Mnogi Bikovi imaju određeni pritisak u porodici kada je emotivni život u pitanju. Neki od vas se osećaju u tesnacu kada neko iz porodice želi da učine neki bitniji korak u braku ili vezi. Inače sve okolnosti nose raspravu i svađe u odnosima. Verbalni okršaji mogu biti česta pojava za vas Bikove tokom ove nedelje. Svako donošenje odluka na ovom planu treba da sačeka neko drugo vreme.

Posao

Ciljevi su visoki ali ne nedostaižni. Vi lično niste zadovoljni jer posao se ne razvija u željenom ritmu i možda u željenom pravcu. Nekim od vas nadređeni poveravaju više odgovornosti na šta možda niste trenutno spremni jer niste sigurni da možete da se snađete u novonastaloj situaciji.

Novac

Imamo tokom ove nedelje opoziciju Marsa koji ulazi u drugo polje novca i retro Saturna koji već tranzitira 8.kućom. Ova nebeska slika šalje upozorenje na finansijskom planu i traži od vas veliku opreznost u ovom sektoru. Budite pažljivi pri novčanim transakcijama.Slede neočekivani troškovi.

Zdravlje

Stariji predstavnici znaka treba da budu oprezni po pitanju zravlja. Mogući problemi sa visokim krvnim pritiskom. Pokušajte da živite zdravim načinom života.

Nedeljni horoskop

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

 

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

 

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

———————————–

Nedeljni horoskop: www.mojastrolog.rs

error: Content is protected !!