Devica nedeljni horoskop od 11. do 17.05.2015.

Što su pravi majstori u iskorišćavanju ostataka hrane, vrlo praktične Device se često tek pri kupovini odlučuju koje će jelo tog dana pripremiti.

Ljubav

Bićete zabrinuti na emotivnom planu posebno ako ste u dužoj vezi ili braku. Posebno loši dani u odnosima je sredina nedelje (sreda, četvrtak). Stoji da ste ljuti, ali i partner se oseća isto. Ne dozvolite da se drugi mešaju u tok vaše svađe ili rasprave. Ne donosite naprečac odluke. Usamljeni će tokom ove nedelje naići na jako zanimljivu osobu. Može se roditi jaka romana ali sa neizvesnim krajem.

Posao

Nedelja je promenljiva kada je posao u pitanju. Možete biti polovično nezadovoljni nekim potezima na ovom planu. Kolege se mogu ponašati loše prema vama. Nećete znati kako da se postavite kada su neke situacije u pitanju. Komunikacija nije loša, ali ujedno nosi dozu sarkazma. Pazite da sami sebi ne napravite štetu nekim rečima ili pogrešno odrađenom dokumentacijom.

Novac

Imate priliv novca, ali je potrebno da napravite dobar plan rashoda.

Zdravlje

Loš uticaj Marsa koji će ući u vašu 10.kuću i napraviti opoziciju sa retrogradnim Saturnom u 4.polje doneće zdravstvene probleme koji su već negde biti pritajani u organizmu. Idite kod lekara. Sanirajte zdravstvene probleme.

Nedeljni horoskop

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

 

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

 

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

 

———————————–

Nedeljni horoskop: www.mojastrolog.rs

error: Content is protected !!