Vaga nedeljni horoskop od 11. do 17.05.2015.

Opterećene brojanjem kalorija i zalogaja, u ime svoje telesne lepote mogu se odreći svega sem kolača, jer naprosto luduju za slatkišima.

Ljubav

Imate dobrih mogućnosti da uživate u čarima ljubavi posebno ako ste sami. Nekako se nalazite na klackalici između odabira par osoba koje vam se dopadaju. Uživajte i ne gledajt neke detalje koji trenutno nisu bitni na ovom planu. Bračni će se pak osećati neispunjeni. Možete biti prepuni zahteva u odnosu na partnera što će stvoriti određenu tenziju razdor.

Posao

Biće naporno na ovom planu iako ćete posao završavati u roku i na povoljan način. Već početak nedelje vas zatiče u nekoj novijoj fazi na ovom sektoru. Volje će vam nedostajati ako ste šef ili nadređeni. Potrebno je da organizujete tim da bisteimali bolju produktivnost. Neki od vas će biti jako nervozni na ovom planu i svaki dan ćete osećati umor. Mnogi klijenti sa kojima sarađujete biće promenjljivog raspoloženja.

Novac

Priliva novca ima, ali takođe ima nepredviđenih troškova na koje niste računali.Neko od prijatelja će tražiti pozajmicu. Nećete moći da ga odbijete.

Zdravlje

Preduzmite preventivne mere na ovom planu. Mogući problemi sa prehladom koje treba brzo da sanirati. Moguće su i povrede tokom ove nedelje.

Nedeljni horoskop

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

 

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

 

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

 

———————————–

Nedeljni horoskop: www.mojastrolog.rs

error: Content is protected !!