Strelac nedeljni horoskop od 11. do 17.05.2015.

U svojoj žudnji za novim mirisima i ukusima nemaju granice, pa će u slast pojesti i ona jela koja većina ljudi zaobilazi u širokom luku.

Ljubav

Saturn ima loš uticaj na 7.polje, polje braka pa bračni odnosi mogu biti poremećeni. Pokušajte da održite harmoniju života. Usamljeni više nego ikada žele da se zabavljaju ali im ne idu sve okolnosti na ruku. Možete naleteti i na pravu osobu za vas ali okolnosti vam mogu smeteti da uđete u vezu i pokažete na pravi način svoja osećanja. Mnogi od vas se na ovom planu osećaju frustrirano.

Posao

Budite jako oprezni na ovom planu. Retrogradni Saturn loše aspektuje vaše 10.polje (karijera, status) i ujedno vladara tog polja (Merkur) što dovodi do komplikacija na ovom planu. Sve što radite delajte polako, studiozno, metodično. Pregovori moraju biti sa taktom. Papirologija, dokumentacija mora da se rešava do u detalje. Mnogi od vas će biti preplavljeni obavezama a oni neće znati gde pre da krenu.

Novac

Mars oponira vas od sredine nedelje i samog vladara polja novca (Saturn) pa su mogući problemi na ovom planu. Ne rizikujte pri zaradi, a troškovi treba da vam budu dobro isplanirani. Imaćete stresnu nedelju na ovom planu.

Zdravlje

Zdravlje je u suštini dobro, osim što možete imati stomačne probleme čiji uzrok je teško razotkriti. Potrudite se da vam ishrana bude što zdravija. Dijabetičari bi trebalo da budu oprezni tokom oe sedmice. Za njih je preporučljivo da idu češće na lekarske kontrole.

Nedeljni horoskop

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

 

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

 

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

 

———————————–

Nedeljni horoskop: www.mojastrolog.rs

error: Content is protected !!