Jarac nedeljni horoskop od 11. do 17.05.2015.

Jarčevi se ne povode za raznoraznim trendovima i nisu ljubitelji preterane upotrebe začina, pa vole da pripremaju i jedu tradicionalna jela izbalansiranog ukusa.

Ljubav

Postoji nesklad u dugogodišnjim odnosima. Nerazumevanja oko nebitnih stvari porpima veće razmere. Bračni takođe mogu da osete dozu nesklada. Činiće vam se da vas partnera namerno provocira. Usamljeni pak mogu imati divne trenutke sa osobom koju su nedavno upoznali. Romantični trenuci biće za pamćenje.

Posao

Ovo nije povoljna nedelja u polju posla. Mogu biti nepredviđeni zastoji, kao i iznenadne prepreke. Pokušaćete da zdovoljite određene rokove, ali će do biti teško. Jedna zaista naporna nedelja je ispred vas. Neki od vas će srećom imati razumevanje od strane nadređenih. Pojedini će biti u potrazi za drugim poslom. Nezaposleni će se teško nositi sa neuspesima u traženju adekvatnog posla.

Novac

Vaš vladar Saturn je u opoziciji sa Marsom i takva energija donosi probleme na ovom sektoru. Biće povećanih troškova i to takvih da će vam u glavi zabrujati alarm za uzbunu.

Zdravlje

Pojava starih zdravstvenih problema je uobičajna pojava za većinu Jarčeva tokom ove sedmice. Nemojte zanemarivati već utvrđenu terapiju. Postoji mogućnost da budete povređeni.

Nedeljni horoskop

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

 

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

 

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

 

———————————–

Nedeljni horoskop: www.mojastrolog.rs

error: Content is protected !!