Lav nedeljni horoskop od 11. do 17.05.2015.

Obožavaju retke vrste južnog voća, ekstravagantna jela mediteranske kuhinje, a njihovom istančanom nepcu pašu samo najbolja vina i pravi šampanjac.

Ljubav

Oni koji su već u dužoj vezi idu na sledeći korak, a to je bračna zajednica. Usamljeni uživaju u krugu porodice koja je ujedno mirna i stabilna luka i za one Lavove koji su u braku. Ne postoje neočekivani događaji na ovom planu. U suštini će sve ići svojim ustaljenim i dobrim tokom tako da možete biti zadovoljni.

Posao

Pojedini Lavovi mogu da imaju uspešnu poslovnu nedelju. U svakom slučaju bićete više nego zauzeti. Ustaljen tok sledi, a zadovoljstvo postignutim rezultatima varira jer vi znate da možete više i bolje. Frilenseri će takođe imati pune ruke posle, dok nezaposleni mogu da naišu na ponude koje im odgovaraju. Trebalo bi da brzo reaguju jer prilike se mogu propustiti.

Novac

Saturn i Mars imaju loš uticaj na polje novca pa se pozabavite ozbiljno ovim sektorom. Tropkovi moraju biti strogo kontrolisani. Biće neočekivanih odliva novca, ali vi gledajte da stabilizujete ovaj sektor na duže staze.

Zdravlje

Prisutna je nervoza i stres na ovom planu. Moguće je da će vaš partner imati problem na zdravstvenom planu ili neki član porodice.

Nedeljni horoskop

 

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

 

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

 

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

———————————–

Nedeljni horoskop: www.mojastrolog.rs

error: Content is protected !!