Rak nedeljni horoskop od 11. do 17.05.2015.

Njihove porcije su obilne, pa se u kuhinji jednog Raka može dobro najesti i čitava četa nenajavljenih gostiju.

Ljubav

Postoji određena posesivnost sa vaše strane u odnosima bilo da su oni bračni ili ne. Vi to ne vidite i ne doživljavate tako, ali pritisak je jak i partner može da se pobuni što ćete vi shvatiti na pogrešan način. Nedostaje dobar razgvor, a neharmoničan razgovor može biti podstaknut nekim starim temema. Pokušajte da obnovite vezu ako ste je raskinuli nedavno.

Posao

Loša postavka Južnog Mesečevog čvora u 10.kući donosi vam već neko vreme poteškoće, a ova nedelja može da potencira probleme koji se provlače već neko vreme na ovom polju. Postoji mogućnost da razmišljate o kardinalnim promena jer vas šef pritiska. Neugodnost na radnom mestu je veća nego inače. Kolege nisu na vašoj strani. Osećate se kao da ste u „nemogućoj misiji“. Stižu važne ponude. Malo sačekajte kada su odluke u pitanju.

Novac

Prilivi novca su vam dobri. Možete se osećati sigurno u ovom sektoru jer novac pristiže i kroz porodicu ili partnera. Pazite na rashode.

Zdravlje

Mars menja znak kroz koji tranzitira i dolazi u opoziciju sa retrogradnim Saturnom sredinom ove nedelje što se loše odražava na vaše polje zdravlja. Stari problemi mogu biti aktuelni. Pazite da vam se zdravlje ne pogorša i da izazove još veću zabrinutost. Konsultacije sa lekarima obavezne.

Nedeljni horoskop

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

 

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

 

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

 

———————————–

Nedeljni horoskop: www.mojastrolog.rs

error: Content is protected !!