DEVICA – nedeljni horoskop od 20. do 26.06.2016.Nastavlja se period problema sa varenjem. Ako primećujete da ste naduti, da se osećate teško i bez energije – vreme je da razmislite koje vam to namirnice ne odgovaraju. Bilo bi dobro da uradite test intolerancije i utvrdite zbog čega vam se ovi problemi javljaju.

Ljubav

Sa voljenom osobom u ovom periodu nemate dobru komunikaciju, a verovatno se i ne viđate onoliko koliko biste voleli. Obostrane obaveze vas sada odvlače jedno od drugog, pa bi bilo dobro da zajedničke momente, kada dođu, iskoristite da se opustite i uživate jedno u drugom. To će doduše biti teško, pošto ste sada na donekle različitim talasnim dužinama, pa će se vrlo često u vaš odnos uvlačiti ćutanje i jedna izvesna forma distanciranosti. Moguće je da ste i vi i partner opterećeni i ljubomorom i nesigurnošću u kom pravcu vaša veza ide na dalje…

Ukoliko ste slobodni, moguće je da postoji osoba za koju ste zainteresovani, ali je malo verovatno da ćete bilo šta konkretnije uspeti da pokrenete sa njom tokom ovog perioda. Ne žurite, ubrzo će se otvoriti vreme koje je mnogo pogodnije za ljubav.

Posao

Iako je evidentno da su situacije u poslovnom segmentu krenule na bolje, ne očekujte da su pred vama lagani dani. Vi ćete biti dosta opterećeni sporošću u dešavanjima, guraćete „na silu“ neke situacije i truditi se da prevaziđete prepreke koje će naročito biti aktuelne u prvom delu sedmice. Ako se iole potrudite, svakako možete očekivati pozitivnu realizaciju. Iako je potrebno da napravite neke izmene u dogovorima ili nabavite dokumentaciju ili dozvole, saradnje sa strancima će se ipak pokrenuti. Ako razmišljate o promeni posla, ne žurite, dobro sagledajte situaciju sa svih strana.

Novac

Finansijski prilivi su tokom ove sedmice dobri, a i kod privatnika se vidi osetnije povećanje priliva. No, troškovi za kuću su i dalje dosta veliki, a moguće je i da ćete morati da uložite određenu sumu novca u posao koji vodite, što će donekle opteretiti vaš budžet.

Zdravlje

Imunitet je promenljiv, pa je potrebno povesti računa o prehladama. Promenljiv vazdušni pritisak uticaće na one koji imaju problema sa glavoboljama i respiratornim traktom.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!