VODOLIJA – nedeljni horoskop od 20. do 26.06.2016.U ovom periodu je potrebno da unosite više svežeg voća i povrća, ali i da se hidrirate. Moguće je da sada koristite previše začina i svakako biste trebali da smanjite konzumiranje prerađevina od mesa. Od mlečnih proizvoda sada će vam najviše odgovarati jogurt, kiselo mleko i kefir.

Ljubav

Ako budete malo pametni i strpljivi, ništa tokom ove sedmice neće ugroziti emotivne relacije u kojima ste. Evidentno je da će povremenih problema biti, ali sve dok uspevate da ih držite pod kontrolom, imaćete solidne dane pred sobom sa vašim dragim bićem. Ako ste u vezi koja je na nestabilnim temeljima i u kojoj već duže vreme ne možete da dođete do bitnijih kompromisa sa partnerom, ovi dani vas mogu dodatno poljuljati i destabilizovati. Potrebno je d adobro razmislite i odlučite šta ćete dalje.

Slobodne Vodolije su zainteresovane za jednu osobu, ali kod vas postoji neka forma sputanosti ili nesigurnosti, koja vam ne dozvoljava da se više angažujete. Moguće je da ste opterećeni nekim lošijim emotivnim iskustvima iz prošlosti i sada se teško prepuštate. Dajte sebi dovoljno vremena.

Posao

Polje poslovnih obaveza i svakodnevice je sada obogaćeno tranzitom Sunca i Venere i doneće vam da kroz poslovne dileme i probleme ipak prolazite na jedan lakši način. i sami shvatate da je poslovni period u kome ste dosta komplikovan i da morate ulagati veliki trud u sve ono što želite da pokrenete…ili održite. Neke ponude koje vam tokom ove sedmice dolaze nisu u skladu sa onim što vi želite, pa razmislite da li vredi baktati se oko njih. Poslovni saradnici će pokušavati da promene dogovore ili uslove ugovora, ali vi nećete biti spremni na kompromis. Čvrsto se držite svojih stavova u ovom trenutku.

Novac

Neki novac koji ste očekivali je prolongiran, a troškove i obaveze morate ispoštovati. Moguće je da ćete morati da pozajmite izvesnu sumu novca da biste premostili trenutni period. Nije vreme za veće investicije u privatnim poslovima.

Zdravlje

Naglašene su mogućnosti za hronične probleme koji se mogu vezivati za kičmu, respiratorni sistem i probavni trakt. Uradite neophodne analize.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!