RIBE – nedeljni horoskop od 20. do 26.06.2016.Apetit će vam tokom ovog perioda biti značajnije povećan. Nećete moći da odolite niti jednom slanom i slatkom iskušenju, a non stop ćete pri ruci držati veće količine grickalica. Ovo će se jako brzo odraziti na vašu liniju, koju ste taman malo sredili.

Ljubav

Problem u odnosu sa voljenom osobom i dalje postoji. Vas dvoje nikako ne uspevate da se „nađete“ na zajedničkom terenu i da napravite kompromis. Želje i potrebe su u neskladu, a tokom ove sedmice može biti i većih problema u komunikaciji. I sami osećate da se između vas dvoje sve više uvlači distanciranost i hladnoća i više ne znate šta da uradite po tom pitanju. Ovde postoje samo dva načina delovanja – ili ćete odustati, ili nastaviti. I u jednom i u drugom slučaju budite svesni da su naporni i komplikovani dani pred vama…

Slobodne Ribe imaju više razloga za radovanje. Sunce i Venera su ušli u vaše polje ljubavi i definitivno će vam doneti da se osećate rasterećenije i lakše, ali i da osećate veću potrebu za ljubavlju. Tu potrebu još uvek ne može niko da zadovolji, ali budite strpljivi – neki bolji dani su ispred vas.

Posao

Zastoj u poslovnom segmentu je još uvek evidentan i naročito vas u prvom delu nedelje očekuju neki komplikovani i teški momenti. Moguće je da će biti lošijih momenata sa kolegama i saradnicima, a trebali biste da u komunikaciji sa nadređenim malo spustite loptu i ne isterujete neku svoju pravdu. Ipak, ne možete poreći da primećujete da lakše prevazilazite neke momente i da polako dolazite do onoga što želite. Vreme je da se angažujete oko dodatnih poslova, a i nezaposleni bi mogli imati svoju šansu. Oni koji imaju privatne biznise će od drugog dela sedmice osetiti olakšanje i rasterećenost.

Novac

Bolja je situacija i na polju vaših finansija. Doduše, daleko je ovo od stabilnosti, ali ipak lakše dišete. Jednu veću materijalnu obavezu možete ispoštovati do polovine sedmice. Sada nije vreme za ulaganja niti za obavljanje većih kupovina.

Zdravlje

I fizički i psihički segment su dosta nestabilni, što će se odraziti kroz povremene padove raspoloženja i smanjen imunitet organizma.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!