VAGA – nedeljni horoskop od 20. do 26.06.2016.Ulazak vaše vladarke u znak Raka svakako će doneti nešto jači apetit i potrebu za kaloričnijom hranom. Mnogi će biti povučeni ukusima i mirisima detinjstva i češće svraćati na ručak kod majke ili bake. Takođe, uhvatiće vas manija pravljenja slatkiša i torti – što kremastijih i sočnijih – tim bolje!

Ljubav

U ovom periodu ste nešto emotivniji i potrebno vam je više podrške i pažnje od voljene osobe. No, ne izgleda mi da je i vaš partner u istom raspoloženju kao i vi, pa mu povremeno neće biti jasno zbog čega ste se toliko razmazili i zašto ga konstantno opterećujete potrebom da vam dokazuje ljubav. U svojoj glavi imate velike planove, naročito ako ste u dužoj emotivnoj vezi, i ubacili ste se u razmišljanja o braku i zasnivanju porodice. I materinski instinkt se probudio, pa će Vage često maštati o prinovama…Niko ne kaže da je ovo neizvodljivo, ali možda sada baš i nije pravi trenutak da svakog časa zapitkujete partnera o nekim stvarima….

Ukoliko ste sami, sada možete biti previše opterećeni svojom usamljenošću, pa pokušavati da pronađete utehu kod nekog od bivših emotivnih partnera. Nije još vreme za ljubav…

Posao

U ovom periodu je najbolje ne žuriti po bilo kom pitanju. Neke ponude koje će doći do vas, a mogu se vezivati i za inostranstvo, nisu ono što ste očekivali i možete biti razočarani daljim odvijanjem situacije. Ne pristajte na brzinu na neke uslove koji vam ne odgovaraju, ali pokušajte da nađete zajednički jezik sa partnerima, za šta je naročito pogodan drugi deo sedmice. Opterećeni ste situacijom na trenutnom radnom mestu i sve češće razmišljate da li bi trebalo pomeriti se i potražiti novo zaposlenje. Svakako sada nije trenutak za tako nešto, ne opterećujte se razmišljanjima, čekajte svoj trenutak.

Novac

Ako očekujete da konačno naplatite neki posao koji ste odradili u prethodnom periodu, ili da vam neko vrati novac koji vam duguje – spremite se na još malo čekanja. Novac definitivno kasni, a moguće je i da ćete dobiti samo jedan njegov deo, ili ćete ga unapred potrošiti…

Zdravlje

Povremeno nesanica i promene raspoloženja. Uradite osnovnu analizu krvi i pozabavite se malo stanjem krvnih sudova.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!