STRELAC – nedeljni horoskop od 20. do 26.06.2016.Ako ste u prethodnom periodu imali malo prilike da se odmorite i opustite, sada se ipak osećate bolje. Ukoliko niste bili u takvoj mogućnosti – dosta ste nervozni, pa se to odražava i na vaše navike u ishrani. Često će vam u ovom periodu zalogaji „zastajati u grlu“. Izbegavajte alkohol.

Ljubav

Slobodni Strelčevi definitivno u ovom periodu nisu zainteresovani za bilo kakve ozbiljnije emotivne priče. Ako postoji mogućnost za neku avanturu, svakako ćete je iskoristiti, ali van ovih granica teško je da će se bilo šta dogoditi. Čak će vas i ovi „izleti“ u strast dići samo na kratko, a moguće je da ćete se uplitati u odnose sa osobama koje su zauzete. Kod onih u emotivnim vezama i brakovima sve teže postaje održavati neku laganu i normalnu komunikaciju.

Sve ono što ste možda prećutkivali ili niste želeli da „nabijate partneru na nos“ sada više nećete moći da zadržavate u sebi. Ova je sedmica iskušenje za odnose, pa bi svakako bilo dobro da razmislite pre nego što napravite značajniji problem u svojoj vezi. Moguće je i da vas partner konstantno nervira svojim lakomislenim i infantilnim ponašanjem.

Posao

Dosta naporan period je pred vama, jer ćete stalno biti u kontaktu sa ljudima koji su neodgovorni ili koji vas usporavaju. Biće potrebno dosta vašeg strpljenja da sa pojedinim saradnicima izađete na kraj. O novim poslovnim ponudama bi svakako vredelo razmisliti, ali vam se ne savetuje da žurite i da prihvatate bilo šta što vam se ponudi. Ako želite da promenite posao, trenutno niste u mogućnosti da postavljate uslove. Nezaposleni sada mogu doći do posla, ali će ovo biti sa vremenskim ograničenjem – verovatno na ugovor. Ako se bavite kreativnim ili umetničkim zanimanjima, sada možete imati više uspeha.

Novac

Trend nešto lakšeg funkcionisanja u finansijskom segmentu se nastavlja. No, ako planirate da investirate novac u neke poslove, to vam se sada definitivno ne preporučuje, jer će zarada biti daleko manja od očekivane.

Zdravlje

Zdravlje je u ovom periodu dosta dobro, samo bi starija populacija trebala da povede računa o hroničnim tegobama.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!