JARAC – nedeljni horoskop od 20. do 26.06.2016.Više izlazaka, druženja, proslava, poslovnih ručaka i večera. Pred vama je sedmica kada ćete biti često okruženi nekim dragim licima, pa će vam sve biti „slatko“ a nećete bežati ni od poneke čašice alkohola. Samo se potrudite da ne preterujete ni u čemu.

Ljubav

Slobodni Jarčevi bi trebali da stave tačku na neka očekivanja od prošlosti i da se okrenu novim osobama koje su oko njih i koje pokušavaju da ih zainteresuju za sebe. Zanosite se i dalje nadom da ćete pokrenuti jednu staru emotivnu priču, i zatvarate se za prilike koje su oko vas. Pokušajte da jednoj osobi date šansu, možete biti prilično iznenađeni lakoćom u komunikaciji i dobrim raspoloženjem koje ona u vama budi.

Sunce i Venera su ušli u vaše polje ozbiljnih partnerstava i braka, i ako voljenoj osobi dozvolite, ona će vas u potpunosti „umotati“ u ljubav i pažnju. Suviše se suzdržavate u svojim emotivnim odnosima, nemate pravu komunikaciju sa partnerom, potrebno je da se opustite i da pustite da vas ovaj „talas“ emocija ponese. Ako sami sebi date priliku, imate odličnu sedmicu pred sobom sa voljenim bićem.

Posao

Niti je odnos sa kolegama bajan u ovoj nedelji, niti ste vi u nekom naročitom raspoloženju da prelazite preko tuđih grešaka i propusta. Zbog drugih možete kasniti ili se više puta vraćati da obavite jednu te istu stvar. Ovaj naporan period čini da povremeno imate želju da napravite neki drastičan presek, veliku promenu, možda čak razmišljate i o prestanku rada. Definitivno nije vreme da se bakćete ovakvim razmišljanjima, koliko god vam ova težina sada ne odgovarala, sedite tu gde ste i čekajte neko bolje vreme i prave prilike. Privatnici mogu dobiti novu ponudu za posao, koja je dosta solidna.

Novac

Novac dolazi sa više strana i to je svakako odlično. No, problem je što vas i troškovi „spopadaju“ i što ne možete povući nikakve konkretnije poteze da ih držite pod kontrolom. Nije vreme za veće kupovine niti za veća ulaganja.

Zdravlje

Povremeno neraspoloženje i određena statičnost, manjak energije. Kod starije populacije se mogu javiti hronične tegobe.

Pročitajte nedeljni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!