Mesečni horoskop za MART 2016.

By  |  0 Comments

Mesečni horoskop daje odgovore na mesečnom nivou u vezi ljubavi, posla, zdravlja i novca. Pogledajte šta očekuje vaš horoskopski znak u martu 2016.

Da, taj februar koji je iza nas je najkraći mesec u godini… ali, recite mi – da li ste i vi imali osećaj kao da neće proći nikada? Sve nas nešto stislo, zablokiralo, priznajte i sami da ste veći deo meseca bili smoreni, nadajući se da će nešto da se pokrene i desi kako treba. A kad se i pokretalo, sve navrat – nanos. Ili smo bili u stagnaciji, ili smo trčali sa sve dušom u nosu. No, dosta o februaru, evo nam marta pred vratima, evo nam prvog prolećnog meseca… pa da vidimo kako li će nam sada biti? Ako se po jutru dan poznaje, ovo će proleće biti vrlo burno…jer i mart vrvi od dešavanja, ključa od promena… kao da nam sam univerzum poručuje – držite se, sad krećemo žestoko!

… a od bitnih aspekata – prvo pa muško… Merkur na poslednjim stepenima Vodolije već od 3,-eg marta pravi kvadrat sa Marsom koji se nalazi na poslednjim stepenima Škorpije. Ne samo da je ovaj aspekt izuzetno loš za saobraćaj, a ni njegova zdravstvena simbolika nije ništa bolja,već generalno donosi i svadljivost, tenziju, napetost, u međuljudskim odnosima će pucati po šavovima. Kombinacija voda-struja u ovom je periodu (do 6,-og marta do kada traje aspekt) vrlo nezgodna, pa vodite računa o električnim instalacijama, naročito o bojlerima i parnim kotlovima.

E, ovaj aspekt nam je taman pri kraju, kad eto i prelaska Marsa u znak Strelca. Ne bi ova planeta akcije imala lošu simboliku, da u znaku Strelca već ne čuči Saturn. Dva malefika u istom znaku….pa to je i za nas, koji smo kojekakve probleme pregurali preko glave, ipak mnogo. Pogotovo što je taj isti Saturn već krenuo da usporava, jer zamislite – kreće retrogradno tokom ovog meseca! No, o tome malo kasnije…

9,-og marta imamo Mlad Mesec i totalno Pomračenje Sunca u znaku Riba. Pomračenje i Mlad Mesec će biti u tačnoj opoziciji sa Jupiterom pa će samim tim efekat biti još jači. Pošto je znak Riba dvanaesto polje i predstavlja prvenstveno našu podsvest možemo reći da će najjače dejstvo biti baš na sam naš način razmišljanja. Sa nekim stvarima ili ljudima koji su nas „trovali“ na bilo koji način, sada možemo završiti, jer ćemo naći snagu sami u sebi da izađemo iz začaranog kruga.

12,-og marta Venera ulazi u znak Riba. Ona je egzaltirana u ovom znaku i doneće nam veliki emotivni zanos, romantiku, čulnost, seksualnost. Period do 21,-og marta će biti protkan velikim strastima i nerealnim ljubavnim očekivanjima, a stepen tajnih odnosa će vrtoglavo skočiti, jer će svo vreme Venera biti u kvadratu sa Marsom i konjukciji sa Neptunom. Biće ljubavi, biće, tajni, sve će prštati od seksa, a koliko će odnosi započeti u ovom periodu biti trajni, to je već veliko pitanje. Ipak, doneće vam opijenost i magiju.

20,-og marta Sunce ulazi u znak Ovna i zvanično zakoračujemo u proleće. Vreme je da živnemo, i to žestoko. Osećanja i volja će postati još izraženiji, a razum ćemo baciti negde u stranu. Sada je bitno da se bori i pobedi.

23,-eg marta Pun mesec u znaku Vage i Pomračenje Meseca. Pošto je Vaga znak koji vlada odnosima, bilo poslovnim, bilo emotivnim, savet je da u danima pre i posle Pomračenja budete spremniji na kompromis sa osobama koje su vam bitne i da pokušate da na pravi način iskoristite njegov uticaj.

U ovim danima ostvaruje se i kvadrat retrogradnog Jupitera iz Device sa Saturnom iz znaka Strelca. Pitanja posla, zdravlja, materijalnog statusa, planova, inostranstva – sve ono što ste pokrenuli u mesecima koji prethode ovom sada će ponovo doći na dnevni red, da bude preispitano, provereno, potvrđeno….ili pak u potpunosti zablokirano.

U periodu od 25,-og do 27,-og marta Venera će biti u kvadratu sa Saturnom koji tog trenutka kreće retrogradnim hodom. Biće aktuelna i njena opozicija sa Jupiterom. Ovo su dani nepovoljni za novac, za poslove, ali i za emotivni segment. Aktiviraju blokade, ljubavnu žalost i teskobu, kao i karmička dešavanja.

Retrogradno kretanje Saturna je ujedno i poslednji bitan planetarni događaj u ovom mesecu. I sami ste do sada naučili šta retrogradnost ove planete znači – vraćamo se na staro, na sve ono što smo zapostavili ili nismo uradili kako treba i dobijamo još jednu priliku da popravimo…. Pošto smo prošetali kroz sva dešavanja ovog meseca, hajmo da probamo da izvedemo zaključak. Očigledno je da je pred nama jedan buran i nepredvidiv period. Vidite i sami da obiluje usponima i padovima i u poslovnom i u emotivnom smislu. No, ovo je istovremeno i period „čišćenja“. Sve ono što ne valja, što nas zadržava, sprečava u našem napredovanju, mora otpasti i nestati. Neke nove ljubavi moraju zameniti stare koje su izgubile svoju svrhu i smisao. Neki se ljudi pak moraju vratiti u naš život, jer naša priča sa njima još uvek nije završena. Materijalni i finansijski segment moramo početi da sređujemo, milom ili silom. I pored povremene težine, imaćemo dovoljno snage i volje za borbu sa problemima. Razumite, niti sudbina niti univerzum nemaju ništa protiv mene, vas, bilo koga…nikome se ne daju zadaci koje ne može da savlada niti teškoće sa kojima ne može da se izbori. Potrebno je samo pronaći snagu u sebi. Zato, posegnite u dubinu svoje duše i svog srca i neka vam oni budu zvezda vodilja u ovom februaru. Srećan vam mart mesec i ulazak u proleće!

Pročitajte mesečni horoskop za svoj znak!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki ljubavni horoskop za 2016.

Godišnji horoskop za 2016. godinu

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

error: Content is protected !!