5 najlepših frizura koje super idu uz ROLKE

frizure uz rolke

Omiljeni jesenje-zimski komad odeće je rolka – veoma versatilan komad odeće koji daje dozu prefinjenosti svakom outfitu. Viskozne, vunene, pamučne – za koji god materijal da se odlučite, rolka će vas grejati, a ujedno ćete izgledati chic poput Parižanke. Ako niste sigurne kako da uklopite kosu uz ovaj odevni predmet – donosimo vam 5 najlepših predloga frizura uz rolke!

5 frizura uz rolke – koje se lako prave

#1: Kruna-pletenica

Poput mlekarice, ova retro frizura će skloniti kosu sa ramena, i time će svu pažnju usmeriti na vaš odabir rolke! Kruna-pletenica je izvodljiva samo sa dugom kosom, a pravi se lako: samo upletite klasičnu pletenicu, vežite je na samom kraju i omotajte oko glave. Pričvrstite je ukosnicama i fiksirajte lakom za kosu! Ništa lakše, a dobićete romantičnu podignutu frizuru koja je idealna, kako za posao, tako i za večernji izlazak.

#2: Niska punđa sa razdeljkom na sredini

Kada je reč o razdeljku na sredini, postoji nešto neverovatno chic u vezi njega. Posebno kada namestite sa niskom punđom koju ćete namestiti pozadini, pri korenu vrata. Ova frizura ide odlično uz jednobojne viskozne rolke, koje su pripijene uz telo. Tankim češljem formirajte razdeljak na sredini i skupite kosu u ljupku chigon punđu. Zaližite kosu uz pomoć gela ili spreja za sjaj kose, ukombinujte ovo sa velikim naočarima za sunce, i dobićete chic izgled za čas!

Povezano: Koji razdeljak je najbolji za svaki oblik lica?

frizure uz rolke
#1 i #2/Instagram-Printscreen

#3: Isfenirana kosa sa volumenom

Zakažite feniranje u salonu na volumen i obucite omiljenu crnu pripijenu rolku sa visokom kragnom. Volumen u kosi će savršeno ići uz eleganciju crne rolke. Razdelite kosu na sredini i prebacite je da slobodno pada preko svakog ramena, kako biste istakli rolku. Za ekstra volumen iz korena, nanesite sprej za volumen ili malo suvog šampona.

Povezano: 5 saveta za savršeno feniranje kod kuće

#4: “Messy” konjski rep

Prigrlite prirodnu teksturu vaše kose, tako što ćete formirati neuredan, messy konjski rep, za opušten i ležeran izgled. Ako ga ukombinujete sa rolkom i farmerkama, dobićete savršen relaxed izgled za šetnju po gradu ili odlazak na kafu. A priznajemo, messy rep je frizura koje se ubedljivo najlakše pravi.

#5: Kosa ušuškana u rolku

Kada ne znate šta da radite sa kosom, a pritom imate “bad hair day” – jednostavno rešenje je da ušuškate kosu u rolku! Ovo je klasičan stil i trebaće vam bukvalno deset sekundi. Niko ne mora da zna da vam je kosa u losem stanju danas. Naravno za ovaj izgled se potrudite da vam je kosa sveže oprana, jer ćete privući pažnju na nju.

frizure uz rolke
#3, #4 i #5/Instagram-Printscreen

Pročitajte još i: 5 frizura koje idu uz zimske kape

error: Content is protected !!