Boje kose u trendu za zimu 2020/21: 10 najlepših predloga

boje kose za zimu

Sa promenom godišnjeg doba, prva misao koja nam pada na um jeste promena boje kose! Bez obzira da li želite da postanete ledena plavuša, raskošna brineta ili vatrena crvenokosa, odabrale ste dobar izbor! Zima je godišnje doba kontrasta, zato su tamno smeđe, ali i hladno-svetle boje dobrodošle, za najhladnije dane u godini. U isto vreme, ako želite da testirate paletu crvenih tonova – isprobajte strastvene boje vine ili narandžasto crvene, vruće i magnetski privlačne, poput kamina!

Najlepše nijanse kose za zimu 2020/21.

#1: Sombre Babylights

Ovi blonde talasi će vas poneti direktno u proleće, sa svojom energijom i bojom. Budite najsvetlija osoba u prostoriji, u ovom najtamnijem delu godine. Zadržite vašu dužinu, i samo dodajte dve nijanse pramenova preko srednje smeđe osnove. Ovako ćete definitivno doneti radost u zimske dane koji nas čekaju u 2021.

#2: Smokey Aubergine Blue

Kombinacija dim-sive i patlidžan plave se definitivno izdvaja iz mase i evocira osećaj slobode. Isprobajte ovu nijansu zadimljenih tonova, uz svetlo plave pramenove. Varirajte nijanse kako biste dobile efekat dubine.

#3: Cinnamon Spiced Chesnut Brown

Ovo je kesten-tamna osnova akcentovana svetlo-cimet pramenovima. Ova svetlija nijansa se nanosi povremenim pokretima četkice, koji deluju chic i ležerno. Držite ovu kosu na srednjoj dužini i dodajte kovrdže, kako biste akcentovali ove prelepe pramenove.

#4: Tamna Burgundy Ombre

Ovaj look zahteva više slika kako biste mogle spaziti lepotu boje. Šljivasti akcenti na tamnoj (skoro modro-crnoj) osnovi su zaista prelepi. Ova boja odiše chic stilom i dobrim ukusom.

#5: Pearl Blonde

Prelepa perlasto plava je primer svetlih i mekih tonova, idealnih za zimski period. Odaberite dobru nijansu koja će ići uz vaš ten, i redovno je održavajte ljubičastim šamponom i tonerom. Ova nijansa je konkretno pogodnija za hladni ton kože.

#6: Chocolate Fade

Šolja tople čokolade sa umućenim šlagom i kako prahom je poznata zimska poslastica, koja je poslužila kao inspiracija za ovu smeđu boju. Ovde se tonovi koriste u balayage ili ombre tehnici, kako bi najbolje pokazali sve ove sočne nijanse pod najboljim svetlom.

#7: Shiraz Red

Boja šire, vrste vina, je zavodljiva nijansa bordo, s kojom ne možete pogrešiti. Ova mahagoni nijansa je odvažna, intenzivna i jednostavno savršena na prirodnim brinetama. Zadržite dužinu, dozvoljavajući talasi da kaskadno padaju. Ovaj proces zahteva farbanje cele dužine, ali potpuno vredi!

#8: Strawberry Blonde

Topla i sunčana “jagoda-plava” nijansa će podići svima raspoloženje tokom hladnih, oblačnih dana. Isprobajte pepeljastu boju ružinog drveta u korenu, koja se suptilno blenda sa toplom jagoda plavom bojom, kako biste dobile zanimljiv konstrast.

Povezano: 7 načina da sprečite zimsko elektrisanje kose

#9: Silver Fox

Ako ste u potrazi za tipičnom zimskom bojom kose, siva je veoma trendy opcija. Proces dobijanja ove raskošne boje traje malo duže, ali ako ste voljni da sedite u salonu nekoliko sati – dobićete ovaj fantastičan izgled. Dužina kose igra važnu ulogu, kao i talasi koji padaju ka dole. Napravite razdeljak sa strane, za božanstven asimetričan izgled.

#10: Glowing Browned Blonde

Ovaj hair look će biti popularan u 2021, čineći da dvobojne nijanse kose ostanu u trendu. Fantastičan braon-blonde miks izgleda glamurozno i veoma “zimski”. Kako vam se dopada?

Pročitajte još i: Zimska nega kose – Sve što treba da znate!

error: Content is protected !!