#TrendAlert: Boje kose za proleće 2021!

boja kose
Instagram/Printscreen

Jedino što nas drži da izdržimo još malo do kraja kalendarske zime jesu novi #hair trendovi za nastupajuće proleće! Ako iole pratite društvene mreže i trendove, sigurno ste videli raskošne nijanse koje nas čekaju za toplije dane. Ukoliko vam je potreban još neki znak da zamenite vašu jednoličnu boju koju ste nosili čitave zime – ne čekajte ni trenutka, već bacite pogled na ove trendy nijanse boje kose, i zakažite frizera već danas!

10 nijansi kose za proleće 2021. u trendu

#1: Dip Dye vrhovi

Vrhovi kose koji su “umočeni” u drugu nijansu se vraćaju na scenu za proleće 2021 – ali ovog puta, očekujte veliki kontrast boja (naravno, ne u stilu ombre krajeva iz 2000-ih). Ova ležerna kombinacija crvene kose i neon plavih krajeva će biti jako popularna. Naravno, vi odaberite boju koja vama odgovara, i koja je deo vašeg stila i afiniteta (roza, ljubičasta, bordo, narandžasta).

#2: Shadow Root trend

Ovo je idealna kolor kombinacija za sve žene koje ne idu često kod frizera na farbanje, a nisu sede. Za razliku od celih blonde pramenova, ovaj način farbanja se besprekorno stapa sa vašom prirodnom bojom kose u korenu. Zato ne morate često ići na “popravke” u salon!

#3: Crveno-smeđa nijansa

Najvatreniji način da promenite vašu smeđu kosu ovog proleća je blistavi crveni preliv, baš u stilu Kendal Džener! Ovaj stil farbanja je savršena kombinacija suptilnosti i zabavnog momenta (neće ga svi odmah primetiti), ali je tako zanimljiv način da koketirate sa vatrenom crvenom bojom.

Povezano: Zašto je profesionalno fabranje bolje od kućnog?

#4: Baby Blonde

Ako ste prevazišli tople, zlatne nijanse plave kose, koja je bila IN 2020. Godine, isprobajte ovu belo-plavu kosu u nijansi baby blue. Ovo je najplavlja moguća, ako ne želite da zađete u domen platinaste kose. Nama se jako dopada kako stoji na britanskoj glumici Lucy Boynton.

#5: Violet kosa

Ako su vas klasične plave i smeđe boje umorile – isprobajte ultimativni hair trend za ovo proleće – a to je violet kosa! Jarka nijansa, poput električno ljubičaste fenomenlano stoji ako imate svetliji ten i hladan podton kože. Najbolja stvar kod ove nijanse je što postepeno bledi, do pastelno lila nijanse. Ako ne želite da se prepustite frizeru, ovu boju možete i same postići kod kuće uz MoroccanOil COLOR DEPOSITING kolor masku u nijansi Lilac.

Povezano: Kako da negujete neobične boje kose (pastel, neon, šarene)?

#6: Čokoladno smeđa

Ako mislite da su tamne boje kose rezervisane samo za zimsko doba – varate se! Ova sočna, čokoladno braon nijansa je tu da vas razuveri. Uz blago tamnije krajeve i dosta sjaja, ova nijansa izgleda zanosno i raskošno. Mala tajna: prelivi su odličan način da održavate ovu nijansu kod kuće.

#7: Tamna boja meda

Malo tamnija i bogatija od tradicionalne honey blonde nijanse – ova boja je odličan način da pređete u toplije nijanse za proleće. Tamnja boja meda izgleda prelepo kada se stilizuje sa razdeljkom na sredini i mekim talasima.

#8: Jarki pramenovi koji uokviruju lice

Pramenovi u jarkim neon bojama koji uokviruju lice vam sigurno “iskaču” po Instagram feed-u, ali znajte da su tu da ostanu kroz celo proleće 2021. Najbolja stvar vezana za ove pramenove, jeste to što se apsolutno mogu prilagoditi – uz sprejeve za privremeno bojenje kose.

#9: Kontrasti u kosi

Ovaj hair color trend možemo nazvati – anti-ombre! Veoma intenzivni kontrast u korenu, koji se zaista ističu. Definitivno riskantnija nijansa, koja privlači pažnju, tako da preporučujemo da odete kod profesionalca, ako želite ove kontrast plave i smeđe kose.

#10: Bakarno-crvena

Ovog proleća, “zagrejte” kosu, uz jarku, bakarnu boju. Kada birate nijasnu za ovaj look, obavezno uzmite u obzir vaš podton kože. Ali, uz toliko varijacija na temu (rosy copper, golden copper, rusty copper), sigurno ćete naći vašu idealnu nijansu – samo se posavetujte sa koloristom.

Pročitajte još i: Kako da popravite grešku sa farbanjem kose – 9 problema sa rešenjem

error: Content is protected !!