Najpopularnije frizure za proleće 2020 – Top 7 najlepših

frizure u trendu proleće 2020

Proleće je vreme za sveže početke, a ništa vas neće osveđiti kao nova frizura! Na sreću, modne revije za proleće/leto su bile prepune inspiracije za frizure, davajući nam pregled onoga što ćemo viđati u narednim mesecima. Ako je sudeći prema svetskim hair stilistima, vladaće retro trendovi 70-ih, potom upletene kikice, duboki razdeljci, aksesoari za kosu sa biserima i kristalima i još mnogi drugi stylish trendovi!

Najpopularnije frizure za proleće 2020

#1: Duboki razdeljak sa strane

Vreme je da vaš razdeljak bude oštar poput žileta! Na mnogim revijama se mogao primetiti trend nošenja dubokog razdeljka sa strane. Chanel je kosu zalizao ka pozadi, uz dubok razdeljak, Michael Kors je kosu pustio da slobodno pada, a Tory Burch je bio inspirisan loknama princeze Dajane! U svakom slučaju – vreme je da promenite mesto razdeljka za ovo proleće!

#2: Niski rep

Vreme je da spustite konjski rep! Duga kosa je sada zalizana ka nazad i vezana nisko, u korenu vrata, uz pomoć chic aksesoara, poput kožnih gumica i crnih traka. Ovo je frizura koju lako možete uraditi same kod kuće, uz pomoć pegle za kosu, gumice, anti-frizz spreja i laka za kosu!

#3: Bogato ukrašeni aksesoari za kosu

Vaša kosa je sada mesto na kojem ćete nositi nakit za kosu! Perlice, kristali, biseri, mašne, cveće – svi oni sada krase pletenice, punđe ili talase u kosi! Osve sezone, nabavite šnalice, gumice, ukosnice i trake za kosu sa ovin ukrasima, kako biste bili u trendu za nadolazeće proleće!

Povezano: 7 nijansi lakova za nokte u trendu za proleće 2020

#4: Krune od pletenica

Ovog proleća, nosićemo chic boho romantične krune od ispletenih pletenica! Vrlo ženstvena frizura, sa estetikom koja je svima prijemčiva! Duboko nežna, s tim da će morati neko da vam je uplete (na sreću, postoji puno Youtube tutorijala)!

#5: Inspiracija 70-im godinama

Sedamdesete su generalno jedan od #musthave trendova na modnim pistama, a kosa je jedan od njih! Retro dodir sedamdesetih vas neće ostaviti ravnodušnom: od teksturisanih “shaggy” talasa, pa sve to afro friza – ove sezone inspirisaćemo se erom hipija, ali sa modernim dodirom!

#6: Upletene kike

Da li se sećate kada ste poslednji put nosile dve kike, upletene na svakoj strani glave? Verovatno u petoj godini života. Hair stilisti sa modnih pista su nas ubedili da ovu frizuru možemo poneti i u odraslom dobu. Upletene kike su uparene sa sofisticiranim odelima i savršenom iskrojenom odećom. Ovo je osvežavajuće “cool” personifikacija moderne žene, i stil idealan za prolećni look.

#7: Wet hair

Chic sjajna kosa, zalizana ka pozadi je bila čest izbor hair stilista za modne piste, tako da sa sigurnošću možemo reći da će ovo biti jedan od velikih hair trendova. Ovj odvažni stil možete poneti, bez obzira na dužinu kose. Sve što treba je veća količina gela za kosu, koji ćete naneti od korena do vrhova, uz pomoć češlja sa gustim zupcima ili četke sa dlaka divljeg vepra. Finiš je sprej za sjaj kose i lak, koji će sve držati na mestu!

Mi vam predlažemo kombinaciju MorroccanOil Gllimer Shine spreja za sjaj kose i Subrina Ego Trip gela za kosu.

Pročitajte još i: Šminka za proleće 2020 – 5 najlepših trendova

error: Content is protected !!