Instant trik za veći volumen kose sa Instagrama koji zaista “radi”!

trik za volumen kose
Instagram/Printscreen

Volumen kose: ili ga imate ili ga nemate. Zapravo, tako smo mislili to sada. Ali zahvaljujući društvenim mrežama i beauty guruima koji dele svoje trikove, ukoliko imate fen i dobru četku za kosu, možete bez problema “fejkovati” volumen u kosi. Ako imate tanku i masnu kosu, a želite ekstra dozu volumena – ovaj trik sa Instagrama je za vas! U nastavku saznajte kako lako možete postići volumen u korenu!

Trik za volumen kose – za svega 10 sekundi

U klipu, autorka oristi četku za kosu kako bi uhvatila kosu u korenu, a potom je češlja nadole, a odmah potom nagore – kao verzija “backbrushing” tehnike. Potom, usmerava sekciju kosu 5-8 sekundi u smeru vrućeg vazduha iz fena, a odmah potom uključuje hladno duvanje na 3-5 sekundi, kako bi fiksirala volumen u kosi. Potom, pušta kosu, ičešljava je i voila! Dobila je instant volumen i lifting efekat u kosi!

Instagram/Printscreen

Efekat ovog trika

Ispod klipa, veliki broj žena je ostao impresioniran ovim jednostavnim, a efikasnim trikom. Ako želite da isprobate ovaj trik, javite nam utiske!

Povezano: 7 super trikova za dodatni volumen kose

Video snimak ove tehnike pogledajte OVDE:

View this post on Instagram

A post shared by Act+Acre (@actandacre)

U snimku je korišćena Wet Brush GO GREEN Detangle biorazgradiva četka za kosu.

trik za volumen kose

Pročitajte još i: Prah za volumen kose – da li ste probale ovaj inovativni proizvod?

_____________________________________________________________ Svi tekstovi i kompletan sadržaj na portalu Lepotica.rs napisani su samo u informativne svrhe i nije zamena za stručni savet. Portal Lepotica.rs ne pruža medicinske, psihološke niti bilo koje stručne savete i sadržaj tekstova na portalu ne predstavlja mišljenje autora i nije zamena za stručno mišljenje, te portal Lepotica.rs ne može preuzeti odgovornost za eventualnu štetu nastalu korišćenjem informacija iz sadržaja tekstova.
error: Content is protected !!