“Money piece” pramenovi: Isprobajte ovaj hair trend!

money piece pramenovi
Instagram/Printscreen

Kakav bi to svet bio bez popularne balajaž tehnike pramenova? Ako niste sigurni da li da probate “chunky” krupne pramenove ili sitan i neprimetan balajaž, tu smo da vam pomognemo. Ove sezone, isprobajte “money piece” balajaž trend, koji podrazumeva pramenove koji uokviruju lic, za “sun-kissed” boju, koja suptilno odskače od ostatka kose. U nastavku saznajte sve o “money piece” hair trendu!

Šta su “money piece” pramenovi?

Zamislite “money piece” pramenove kao odvažne “babylight” pramenove, koji stvaraju prirodan poljubac sunca u kosi. Money piece je deo oko linije kose, koji osvetljava ten, naglašava oči i čini da vaša boja kose zablista. Ovaj tip pramenova se radi oko lica, kako bi naglasio vaš ten i otvorio ga. Ovo kosi daje luksuzan i skupocen finiš. Tokom konsultacija za koloristom, uvek porazgovarajte da li želite svetlije pramenove oko lica, a možete poneti i fotografije. Ovaj hair trend inspirisan je pomalo i ’90-im godinama. Može se raditi klasičnom balajaž tehnikom ručnog bojenja kose ili uz pomoć old-school folija.

Ne plašite se da idete u svetliu boju

Iako se balajaž oslanja na dodavanje suptilnih tragova boje, “money piece” pramenovi su malo dramatičniji. Potreban vam je jak kontrast svetle i tamne boje kako biste postigle pun efekat. Ledeno plavi pramenovi koji odskaču od tamnog korena su prava hari poslastica. Ova boja se savršeno stapa sa ostatakom kose.

Povezano: Pramenovi u kosi – razlike: balajaž vs. foilage vs. na foliju

Money piece pramenovi naglašavaju vašu prirodnu boju

Ovaj tip pramenova može biti savršena polazna tačka za naglašavanje vaše prirodne boje kose. Pošto ova tehnika stvara prirodan poljubac sunca u kosi, ne morate farbati celu dužinu. Suptilni “pop of color” pramenovi stvaraju svetlinu i dimenziju, što vam u konačnici daje svež novi izgled.

U nastavku pogledajte najzanimljivije primere money piece pramenova:

Pročitajte još i: Parcijalni vs. potpuni pramenovi u kosi – koji će vam bolje stajati?

error: Content is protected !!