Vodič: Kako da pronađete savršen model farmerki za vašu građu tela?

farmerke

Ne postoji odevni komad koji može učiniti da se osećate kao milion dolara, kao što to može dobar par farmerki. Ipak, pronalazak tog savršenog para može biti nezgodan proces koji donosi glavobolju. U nastavku smo vam zato pripremili vodič koji će vam pomoći da pronađete savršen par farmerki za všau siluetu.

Koja je vaša građa tela?

#1: Sitna građa – farmerke visokog struka

Ako ste “petite” građe, glavna prepreka u pronalaženju farmerki jeste dužina. Kako biste pronašli onaj savršen model džinsa, važno je da imate dve stvari na umu: prva je da uvek birate farmerke koje su uske i visokog struka. Ovako ćete dodati dragocene centrimetre vašoj visini i izdužiti figuru. Još jedna bitna stavr jeste da da tražite nogavice koje su sečene tik iznad članka. Pokazivanje malo kože kreiraće iluziju dužih nogu. Ako obujete i štikle na to, još više ćete izdužiti figuru.

#2: Visoke žene – zvoncare

Visoke žene takođe pate od pronalaska dobrih farmerki. U ovom slučaju morate dobro obratiti pažnju na liniju struka i dužinu nogavica. Farmerke sa zvonastim nogavicama ili onim širokim su vaša najbolja opklada. Široko sečene nogavice će kompenzovati vašu siluetu, kreirajući figuru peščanog sata. Ako želite da još više naglasite figuru, uzmite ih u crnoj boji.

farmerke

#3: Silueta peščanog sata – cropped cut džins

Ova silueta obično označava da imate uzak struk i široke kukove koje su približne širine kao i ramena. Savršen par farmerki za ovaj tip građe jeste onaj koji pokazuje vaš uzak struk i daje strukturu figuri. Odaberite farmerke sa dosta elastina u sebi, kako bi mogle da obrgle vaše obline, bez usecanja. Visok struk i “cropped cut” su sve što vama treba. Ovako ćete izbeći nakupljanje viška materijala oko članaka, kako biste postigli proporcionalnu izduženu siluetu.

Povezano: 8 BASIC komada garderobe koje svaka žena mora imati u ormanu

#4: Dečačka figura – ravne farmerke

Ako obline nisu vaša jača strana, ne brinite! Postoji mnogo načina da farmerke izgledaju dobro na vama. Ako želite da telu date malo oblika, a i dalje zadržite udoban i kežual stil, vintage farmerke ravnog kroja su savršene za vas! Srednja dubina struka će dati oblik i izdužiti vaše držanje. Zavrnite nogavice farmerki kako biste postigli “flare” ležerni efekat. Ako želite zaobljeniju figuru, odaberite farmerke visokog struka.

farmerke

#5: Zaobljeni kukovi – straight cut ili skinny farmerke

Trouglasta silueta znači da imate uži gornji deo tela u odnosu na donji. To znači da su vam kukovi širi od ramena. Žene sa ovom građom tela mogu birati da li to žele da sakriju ili pokažu. Ako želite da prikrijete ovu građu tela, birajte srednje duboke farmerke ravnog kroja. Ravna linija će vizeulno sakriti volumen kukova. A ako želite da ih naglasite, birajte skinny farmerke visokog struka.

#6: Duge noge – bele skinny farmerke

Ako su noge najduži deo vaše tela – iskoristite to! Skinny bele farmerke su savršene da pokažete dugačke noge i izduženu figuru. Nasuprot tome, ako želite da vizuelno “skratite” noge, birajte farmerke niskog ili srednjeg struka, sa “relaxed fit” formom.

farmerke

Pročitajte još i: 6 HOT saveta za nošenje farmerki – ovo vam niko nije rekao!

error: Content is protected !!