11 bjuti grešaka koje odbijaju muškarce

By  |  3 Comments

Mi mislimo da muškarci ništa ne primećuju. Istina je da zapravo da neki od njih vide mnogo toga, ali ne komentarišu. Ipak, kada ih pitate šta ih odbija na ženama, kada je lepota u pitanju, većina će se složiti upravo oko ovoga.

Šta to smeta muškarcima na ženama?

 1. Oblak parfema. Lepo je kad žena miriše. Ali niko ne voli kad pored te žene ne može da diše. Parfem se prska do 3 prskanja, toaletna voda dop 4. Ne više od toga.
 2. Previše tamne podloge. Ako koristite jaku i tešku podlogu, rizikujete da vaše lice izgleda umornije i starije nego što jeste. Ali i manje prirodno. A i rizikujete da mu ostavite fleku na košulji. Koristite “laganije” podloge i malo korektora. Verovali ili ne, muškarci više vole prirodniji izgled, deluje čistije i negovanije.
 3. Lepljiv sjaj za usne. Postoje sjajevi za usne koji daju diskretan sjaj usnama i ujedno ih hidriraju. A postoje i oni koji izgledju kao da ste usne umočile u masnu supu. Niko ne želi da poljubi takva usta.
 4. Veštačke trepavice. Žene ih obožavaju. Veštačke trepavice povećavaju oko i daju “ono nešto” pogledu. Podižu samopouzdanje. Ali ako se pretera, mogu da pojeftine celokupan izgled.
 5. Suva koža. Muškarci obožavaju nežnu kožu. Zato negujte i hidrirajte kožu. Posebnu pažnju obratite na laktove, kolena i pete. Redovno koristite piling za telo i hidratantne losione i mleka. Sve to možete da napravite same.
 6. Loši zubi. Lep osmeh razoružava. Muškarci ga još kako primećuju. Zato redovno idite kod zubara i održavajte higijenu zuba. Ljudi sa zdravim i belim zubima imaju više samopouzdanjai magnetski privlače ljude.
 7. Narandžast ten. Kreme za samopotamnjivanje su jako popuarni poslednjih godina. Ono što nije popularno je narandžast ten koji devojke često dobiju zbog pogrešnog izbora nijanse kreme. Izaberite kremu koja je ton ili dva tamnija od vaše kože. Ne rizikujte.
 8. “Ukočena” kosa. I kako da vam provuče prste kroz kosu, ako je ona zacementirana lakom za kosu. Muškarci nisu zahtevni kada je vaša frizura u pitanju. Oni vole lepršavu puštenu kosu, meke talase, konjski rep, kratku kosu…samo da je kosa čista i negovana.
 9. Pretamni smokey eyes. Niko ne voli izgled rakuna. Smokey eyes jeste jako sexy, ali ako se ne pretera. Tada može da izgleda i vulgarno.
 10. Upadljivi ruževi za usne. E tu su već izbirljivi i različiti. Nekima se dopadaju tamniji karmini, nekima svetliji. Nekima je crveni karmin simbol seksipila i ženstvenosti. Jedno je sigurno, svima se sviđaju neutralne usne. Recimo nežno roze sa malo sjaja.
 11. Crni, šareni i neonski lak za nokte. Kada su boje noktiju u pitanju, muskarci prilično ograničeni. Crveni ili neutralni lakovi za nokte i večiti french manikir. Tu se, za njih, priča završava.

Žene i muškarci – Slični ili različiti?

Kada malo bolje pogledate ovu listu, primetićete da se muškarcima dopada ono što se dopada i većini žena. Možda i nismo toliko različiti.

3 Comments

 1. Pingback: Strije - lakše ih je sprečiti nego ukloniti | Lepotica.rs

 2. Pingback: Šta muškarce odbija kod žena? | Lepotica.rs

 3. Pingback: Kako se boriti sa uraslim dlakama | Depilacija | Urastanje dlaka | Lepotica.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!