Punđa uz pomoć olovke: “Pencil Bun” je nova hit frizura!

pencil bun

Do sada smo shvatili da su se viralni make-up i beauty trendovi preselili sa Instagrama na novu društvenu mrežu, Tik Tok. Ova mreža je postala preko noći poznata po tome što je samo uz nekoliko viralnih video klipova, proslavila određene proizvode, brendove, pesme itd. Najnoviji beauty trend koji nam donosi Tik Tok jeste “pencil bun” izazov, inspirisan popularnom španskom Netflix serijom “La Casa Del Papel” (na engleskom: “Money Heist”). O čemu se radi ovde – saznajte u nastavku teksta!

Pencil Bun izazov

“Pencil Bun” izazov podrazumeva da od duge kose napravite punđu, uz pomoć jedne olovke za kosu, baš kao što to radi fiktivni lik iz španske serije “La Casa del Papel”, inspektorka Raquel Murillo. Ona u seriji to radi tako ležerno, bez truda, i izgleda uvek zanimljivo. Ova scena je bila inspiracija za viralni trend “pencil bun” punđe, koja je tokom nedelja i nedelja online nastave u celom svetu, postala još popularnija!

Kako da je napravite?

Naravno, da biste napravile ovu punđu kod kuće, nije vam nužno potrebna olovka. Tik Tok korisnice su koristile kineske štapiće, ukosnice, pa čak i ježeve iglice, kako bi napravile svoju verziju planetarno popularne punđe. Snimaju se s leđa i dele sa publikom svoju verziju “pencil bun” izazova. Ova frizura je toliko postala popularna, da se čak i ljudi koji nisu nikada pogledali seriju, rado upuštaju u izazov.

Mnogi video klipovi “pencil bun” izazova sa Tik Toka, propraćeni su šalama i italijanskom pesmom “Bella ciao”, koja je deo soundtrack-a serije. Svaki korisnik je učinio punđu jedinstvnom, a kako biste i vi isprobale ovaj viralni trend – trebaće vam samo drvena olovka, kineski štapić ili neki drugi predmet sličnog oblika i malo vežbe!

Povezano: 5 frizura koje će vam vizuelno suziti lice

@andreyamarie

idk how inspector murillo does it so good? ##moneyheist ##lacasadepapel ##MMMDrop ##promplaylist ##snackbreak ##goingpro ##fyp ##foryoupage ##foryou

♬ Bella ciao – HUGEL Remix Extended – El Profesor

Frizura uspeva čak i na dugoj i gustoj kosi, stoga vežbajte, vežbajte i vežbate! Internet je pun video-tutorijala za ovu punđu, a u nastavku pogledajte najzaniljivije video klipove i odgovore na “pencil bun” izazov.

@weirdsappho

i’ve neva watched money heist but i wanna put y’all on porcupine quills which work double duty as a bit of self defense.

♬ Bella ciao – HUGEL Remix Extended – El Profesor
@zara.howey

Other one deleted? ##fyp ##moneyheist ##detective ##funnyvideos ##houseoftiktok ##viral ##charlidamelio ##makemefamous

♬ Bella ciao – HUGEL Remix Extended – El Profesor

Pročitajte još i: Najčešće greške kod pravljenja podignutih frizura – zato vam ne uspevaju!

error: Content is protected !!