“Tendy” pramen je ponovo aktuelan hair trend, a nose ga i poznate ličnosti

tendy pramen
Instagram/Printscreen

“Tendy” pramen je najnoviji hair trend, inspirisan 2000-im godinama, koji je ponovo aktuelan, a obožavaju ga i poznate ličnosti. Nema sumnje da se stilovi i trendovi iz 2000-ih sve više vraćaju. Pored “spiky” punđi, “pufni” od kose i pramenova koji uokviruju lice, “tendy” pramen je najnoviji dodatak koji oživljava stil iz 2000-ih.

Šta je tačno “tendy” pramen?

“Tendy” pramen je mlađa sestra “hair tendrils” pramenova, koji uokviruju lice sa obe strane. Umesto da nose oba uvijena pramena, mnoge poznate ličnosti, uključujući Hailey Bieber, Gigi Hadid i druge, odlučile su se za jedan, upečatljiv pramen, sa te strane gde im je razdeljak.

Zašto da probate ovaj hair trend?

Ako želite “low-effort” način da dodate malo strukture i nežnosti frizuri, ovaj pramen je odličan način da ubacite malo pokreta i romantike u svoju kosu. “Tendy” pramen deluje sveže, mladalački, neočekivano i pomalo asimetrično. Plus, daje tu zanimljivu notu misterije vama i vašoj frizuri.

Povezano: Povratak u 2000-e – ponovo su popularni cirkoni u kosi

View this post on Instagram

A post shared by Dimitris Giannetos (@dimitrishair)

Da li “tendy” pramen stoji svima?

Lepota “tendy” pramena je što će odlično izgledati na svim dužinama i tipovima kose. Može se nositi pravo, talasasto ili kovrdžavo, a može biti i “zalepljen” gelom za upečatljiv momenat.

U nastavku pogledajte naše predloge za “tendy” hair trend.

Pročitajte još i: “Hair Frosting” je aktuelni trend farbanja kose koji nas vraća u 2000-e

error: Content is protected !!