Ove sezone, trend nošenja šiški sa strane postaje ponovo popularan!

kylie jenner siske
Instagram/Printscreen

Ako pratite planetarno popularnu preduzeznicu i reality zvezdu, Kylie Jenner na Instagramu, sigurno ste primetili da nam redovno servira popularne look-ove. Tako je nedavno ponela trend izblajhanih obrva, ružičastu haljinu inspirisanu cvećem, kao i all-black izgled superjunakinje. Iako se modni mesec završava, Kylie nastavlja da provocira Internet pramenastim šiškama sa strane, čime je otkrila saradnju svog beauty brenda sa Batman-om! Ovaj, pomalo zaboravljeni hair trend iz 2000-ih se ponovo vraća na scenu, zahvaljujući Kylie Jenner!

Šiške sa strane – “side bangs”

Dok njena sestra, Kim Kardašijan u potpunosti nosi razdeljak sa strane ove sezone, nije ni čudo da je ostatak porodice odlučio da se pridruži ovoj nostalgičnoj zabavi. Kylie je ponela ultra-zalizanu punđu, sa dubokim, dijagonalnim razdeljkom.

Instagram/Printscreen

Razdeljak sa strane se mogao videti kod dosta poznatih ličnosti ovog leta i jeseni, ali Kylie je pokazala kako se on može poneti kao deo sofisticirane frizure. Ipak, omiljeni deo ove frizure jesu pramenaste šiške sa strane. Odvojeni pramenčići u šiškama podsećaju na krila slepog pmiše, i predstavljaju omaž novoj saradnji njenog brenda sa filmom Batman.

Povezano: Koliko su šiške zahtevne za održavanje?

Napravite i vi ovaj look!

Profesionalna šminkerka Kylie Jenner – Ariel Tejada, krerala je oštar, geometrijski izgled oka, uz crno krilce i malo žute senke u unutrašnjem uglu oka. Ova poznata “Batman” šema boja dokazuje da vam ne treba tipična maska super-heroja kako biste imale glamuroznu šminku za “Halloween”.

Instagram/Printscreen

Ipak, hajde da se držimo njenih šiški – ipak su one povratak u nostalgične 2000-e godine, kada se ovaj tip šiški mogao videti kod većine devojaka. Ako želite da rekreirate njen look, treba da napravite razdeljak sa strane, a koristeći četku od prirodnih čekinja, povrucite svu kosu pozadi. Posle toga, iščešljajte prednji deo kose napred, prema čelu, pazeći da začešljate krajeve kose, prema ušima, kako biste stopili šiške sa strane, sa ostatakom punđe. Potom, zakačite kosu  u nisku punđu, pre nego što celu frizuru zagladite voskom za kosu. Na kraju, oštrim krajem češlja za tapiranje, napravite pramenčiće u šiškama, za “Kylie Jenner” look!

Instagram/Printscreen

Kako vam se dopada ovaj izgled?

Pročitajte još i: 4 razloga zašto bi trebalo da menjate mesto razdeljka?

_____________________________________________________________ Svi tekstovi i kompletan sadržaj na portalu Lepotica.rs napisani su samo u informativne svrhe i nije zamena za stručni savet. Portal Lepotica.rs ne pruža medicinske, psihološke niti bilo koje stručne savete i sadržaj tekstova na portalu ne predstavlja mišljenje autora i nije zamena za stručno mišljenje, te portal Lepotica.rs ne može preuzeti odgovornost za eventualnu štetu nastalu korišćenjem informacija iz sadržaja tekstova.
error: Content is protected !!