Praznični nokti: Delimo sa vama 10 najlepših ideja za manikir

praznični nokti
Instagram/Printscreen

Bez obzira da li imate zakazan termin za nokte pred praznike, ili same crtate nail-art, praznici su vreme kada je dozvoljeno malo eksperimentisanja i privlačenja pažnje raskošnim manikirom! Već smo na našem portalu delili minimalističke ideje za praznične nokte, a danas možete naći 10 predloga raskošnih prazničnih noktiju, za sve dame koje vole da privuku pažnju manikirom. U nastavku slede ideje koje možete skrinšotovati, i odneti na termin kada budete radile manikir u salonu.

Praznične manikir ideje koje će privući poglede

#1: Candy Cane frenč manikir

Ko ne voli šećerne štapiće sa mentolom, belo-crvenog dizajna? Istu šaru prenesite i na manikir! Ovaj zaobljeni, ovalni oblik nokta deluje kao savršeni kontrast dijagonalno pravim linijama. Istina, “candy cane” šara će odlično izgledati i na kvadratnom obliku nokta ili “coffin” obliku.

#2: Zimska čarolija

Ako želite da vaši nokti zaista izgledaju kao prava zimska čarolija – pokažite ovaj nail dizajn vašem manikir-teničaru! Ovaj dizajn će možda malo više koštati i zahtevaće više vremena, ali vredi! Ako želite da uštedite, isprobajte nalepnice za nokte umesto crtanja.

#3: Prigušene praznične boje

Maslinasto zelena, tamno crvena, bež, zlatna – ovo su tonovi za jesenje nokte, složićete se. Ali, kada se ukombinuju, donose prelep i prigušen praznični manikir. Ako niste raspoložene za precizni nail art, jednostavno nalakirajte svaki nokat u drugoj nijansi.

#4: Mint Candy Cane nokti

Mint zeleni nokti za Novu godinu? 100% DA! Ovaj tirkizni manikir podseća na vintage novogodišnje papire za uvijanje poklona, posebno sa ovim “candy cane” dizajnom. Kada zumirate ove šećerne štapiće na noktima, videćete da su sastavljeni iz crvenih i belih tačkica, koje svako može išarati tačkalicom.

#5: Raznobojni pokloni na noktima

Svi znaju da su najlepši deo praznika upravo – pokloni! Zato ih naslikajte na uglovima noktiju, kao dijagonalna verzija frenč manikira. Kompletirajte dizajn sa mašnicama, srcima i cirkončićima.

Povezano: 9 predloga za suptilan novogodišnji manikir koji će privući poglede

#6: Apstraktne novogodišnje šare

Niste fan klasičnih novogodišnjih motiva na noktima? Nema problema, samo iskoristite klasične novogodišnje boje, u jarkim tonovima (smaragd zelena, crimson crvena, zlatna) ili pomešajte metalik boje, za još više prazničnog efekta.

#7: Zlatne pahulje

Ako ne volite klasične praznične boje na noktima, već čisti, minimalistički manikir, isprobajte zlatne pahulje na beloj podlozi. Ovako ćete dobiti božićni vibe, ali bez klasičnih crvenih i zelenih nijansi. Naneiste dva sloja belog laka, i preko zlatni stiker pahuljice. Sve završite top coat-om.

#8: Šljokice

Ovi nokti prosto asociraju na “prazničnu žurku”, što je upravo ono što želite od decembarskog manikira. I ovaj dizajn se lako može uraditi kod kuće – nabavite neprozirni šljokičasti lak, nanesite ga u dva sloja, i potom ga fiksirajte prozirnim i sjajnim top coat-om.

Povezano: 10 ideja za praznični manikir s kojim ćete ući u Novu godinu

#9: Braon velvet praznični dizajn

Ako nas pratite, sigurno ste do sada videle ovaj “velvet” manikir trend. Radi se o nekoliko slojeva hiper-šimerastog laka za nokte, a njegove šljokice se aktiviraju magnetom. Rezultat je meka, “čupava” teksura koja imitira novogodišnji pliš.

#10: Gingerbread čovečuljak

Kolačići sa đumbirom su must-have za prazničnu sezonu, a mogu biti i deo vašeg manikira! Ovo je posebno dobra ideja, ako volite da ostajete u neutralnoj zoni, što se tiče manikira. Umesto da iscrtavate gingerbread čovečuljke (što biste morali u salonu), možete nalepiti stikere za nokte.

Pročitajte još i: 7 ideja i predloga za glamurozne nokte

error: Content is protected !!