Predlozi jesenje šminke – Must have proizvodi!

make up proizvodi

Promena godišnjeg doba sa sobom nosi i promenu određenih navika, posebno kada je šminkanje u pitanju. Jesenji trendovi ove godine se svode na jaču šminku, što na očima, što na usnama.

Jesenja šminka za oči, usne i lice

Make up za oči

Ako ste jedna od onih osoba koja se sa upadljivim ružem ne oseća prijatno, akcenat stavite upravo na oči. Tamnije senke u zelenoj, zlatnoj ili boji šljive su pravi izbor. Ne ustručavajte se da koristite veštačke trepavice, sa njima će vaše oči još više doći do izražaja.

U zavisnosti od toga koliko ste spremni da za njih izdvojite, mi vam predlažemo Eylure London, čija je cena 500 dinara ili potražite one svima poznate, kineske, koje se prodaju po ceni od 100 dinara. Uz kvalitetan lepak i one će potrajati jako dugo.

vestacke trepavice

Kada su senke u pitanju, uz dobru bazu i one jeftinije mogu biti sasvim dobre. Evo nekoliko predloga koji se razlikuju po cenovnom rangu.

  • Prvo, Bourjois kremasta senka u boji šljive, nijansa 05. Sa njom možete kombinovati i
  • L’oreal Infaliable senku u nijansi 013 i dobićete neku bakarnu nijansu, idealnu za ovaj period. Obe senke koštaju oko hiljadu dinara i spadaju u one malo skuplje drogerijske izbore.
  • Pored bakarne, ove jeseni dominantne su i zlatna i zelena boja. Naš predlog ovog puta jesu Martinović senke u nijansama 19 i 25. Odlikuje ih pristupačna cena, od oko 400 dinara i odlična pigmentacija.
  • sminka za oci

Šminka za usne

Istaknute usne su trend karakterističan za šminku ove jeseni. Crvena, tamno roze, ljubičasta, sve ove boje su trenutno aktuelne, samo je potrebno pronaći onu koja najbolje stoji.

  • Nova kolekcija Bourjois ruževa ”Rouge Edition 12h” Vam nudi dosta jesenjih nijansi koje imaju mat završnicu. Cena ovih ruževa prelazi 1000 dinara, pa ako niste spremni da toliko izdvojite,
  • pogledajte Aura mat ruževe, koji su se nedavno pojavili na našem tržištu, a cenovno su znatno pristupačniji. Od oko desetak nijansi, koliko ih ima u prodaji, naš izbor je Matte Mess. Savršena tamno roze boja, idealna za dnevni make up.
  • Ukoliko niste ljubitelj rozih nijansi i preferirate neke malo tamnije, odličan izbor za Vas je NYX Copenhagen mat tečni ruž. Ova nijansa je izuzetno tamna, tako da je preporučujemo samo u onim slučajevima kada ne želite da previše istaknete oči.

make up za usne

Šminka za lice

Pored rumenila i bronzera, ne zaboravite da ten istaknete hajlajterom. Izbor je veliki, ali ako niste vešti, predlažemo Vam one u prahu, koje ćete nanositi četkicom.

  • Odličan proizvod koji se može koristiti u tu vrhu jeste Bourjois pirinčani puder. Idealan za dnevnu varijantu, jer daje diskretan sjaj.
  • Još jedan predlog jeste Martinović ”Eroticon” puder sa šljokicama. On Vam pruža mogućnost da odaberete boju koju više volite, jer dolazi u dve nijanse – srebrnoj i zlatnoj.

puderi za jesen

Nokti ove jeseni

Poslednja, ali podjednako bitna stavka jesu nokti. Naravno, oni ne moraju biti usklađeni sa šminkom koju nosite. Ovde su takođe aktuelne tamnije nijanse lakova za nokte. Kao što ste imali prilike da pročitate u članku o jesenjim makeup trendovima, šljokice i šimer su veoma aktuelni.

Vrlo pristupačni lakovi, koje vam preporučujemo jesu Golden Rose ”Color Expert”. Cena ovih lakova je 100 dinara, a izbor nijansi impresivan. Pored toga, po ceni od oko 50 dinara, mogu se pronaći razne šljokice kojima možete ukrasiti Vaš lak i tako dobiti savršen jesenji manikir.

lakovi za nokte

Autor teksta: “Predlozi jesenje šminke – Must have proizvodi!” – Jelena, Dressing case

error: Content is protected !!