Golden Rose Lipstick & Velvet Matte Lipstick ruževi za usne

golden rose ruzevi za usne

Mnogima je ruž za usne sastavni deo make up-a, a da li je u pitanju ruž za usne sa mat završnicom ili sa blagim sjajem – odluka je na vama. U daljem tekstu imate priliku da se upoznate sa dve linije Golden Rose ruževa u tri boje.

U pitanju su ruževi poznatog turskog brenda Golden Rose koji pruža sedam linija ruževa za usne razlicite teksture i završnice:

  • GR Vision Lipstick
  • GR Velvet Matte Lipstickgolden rose ruzevi za usne
  • GR 2000 Lipstick
  • GR Ultra Diamonds Lipstick
  • GR Golden Rose Lipstick
  • GR Ultra Rich Color Lipstick
  • GR Perfect Shine Lipstick

Mi vam predstavljamo 2 linije Golden Rose ruževa za usne, GR Lipstick i GR Velvet Matte Lipstick.

Mat ili kremasta završnica ruža za usne?

Kremasti ruževi za usne – Golden Rose Lipstick

Mat ruževi su dosta poznati po svojoj jakoj pigmentaciji i dugotrajnošću na usnama. Međutim, linija kremastih Golden Rose Lipstick ruževa ce vas prijatno iznenaditi. Pored toga sto ova linija sadrži oko 70 nijansi, ovi ruževi su veoma dobre pigmentacije, što znači da je dovoljan jedan sloj na usnama da dobijete željenu boju.

Boja je čista, bez sjajnih čestica. Iako im je tekstura kremasta, neke nijanse su suvlje i vuku ka mat završnici. Veoma su dugotrajni, pojedine nijanse, jače pigmentovane ( poput jarko crvenih i roze/pink nijansi), mogu da stoje na usnama i do 5 ili 6 sati. Ne isušuju usne, što je veoma bitno.

Ambalaža: Dolaze u plastičnom, četvrtastom, crnom pakovanju, sa zlatnim natpisom koji se veoma brzo skine sa ambalaže. U samoj ambalaži, smesteno je 4.2g proizvoda, što je sasvim dovoljno za jedan ruž za usne.

karmini golden rose

Mat ruževi za usne – Golden Rose Velvet Matte

Ako tražite pravi mat ruž za usne, obavezno obratite pažnju na ovu Golden Rose liniju ruževa. Zasto? Iz vise razloga. Prvi i osnovni razlog je taj što za veoma malo novca, dobijate kvalitetan proizvod koji se može porediti i sa nekim dosta skupljim. Drugo, fantastične je teksture, formule i završnice. I treće, pakovanje je zaista lepo.

Dolazi u dosta nijansi pa sigurno možete pronaci vama odgovarajuću. Tekstura nije u potpunosti mat, ima nečeg blago kremastog u sebi, što utice na to da ruž bukvalno klizi na usnama, a opet je mat, bez sjaja. Lepo se razmazuje, dovoljan je jedan sloj na usnama, ali ukoliko nanesete i dva sloja, nećete dobiti onaj efekat „zacementiranih usana“ što pojedini mat ruževi za usne pružaju.

Ambalaža: Ambalaza je od mat plastike, u bordo boji, nešto kvalitetnija od ambalaze Golden Rose Lipstick linije ruževa. Takođe ima zlatni natpis. Za razliku od Golden Rose Lipstick-a, koji dolazi u kartonskoj kutijici, Velvet Matte ruževi za usne dolaze upakovani u celofan.

Cena: GR Lipstick & GR Velvet Matte Lipstick : I više nego pristupačna. Obe linije kostaju oko 200RSD.

Narandžasti, roze i crveni ruž za usne u mat i kremastoj verziji

Ukoliko ste ljubitelj ovih nijansi, možete da primetite kako one izgledaju sa mat i kremastom završnicom. U pitanju su ruževi iz gore pomenutih linija Golden Rose ruževa za usne, u brojevima:

  • Golden Rose Lipstick  (57, 65, 128)
  • Golden Rose Velvet Matte (13, 25, 21 )

golden rose ruzevi za usne

Autor teksta: “Golden Rose Lipstick & Velvet Matte Lipstick ruževi za usne” – Dana, Lover Of Beauty

error: Content is protected !!