5 Jeftinih a kvalitetnih dekorativnih proizvoda

dekorativa

Mnogo puta ste čuli rečenicu “Ne postoji ružna žena, samo nesređena”. Činjenica je da mnoge devojke ne mogu ili ne žele da u šminku investiraju puno. Upravo zato ćemo vas danas upoznati sa nekoliko dekorativnih proizvoda, koji ce učiniti da izgledate sređeno i lepo, za malu sumu novca.

Dekorativni proizvodi za svačiji džep

Krenimo od podloge, koja je osnova svakog dobrog izgleda. Pogrešan odabir tečnog pudera može negativno uticati na celokupan izgled, pa vam zato predlažemo da u njega investirate nesto malo više nego u ostale proizvode.

Naravno, to ne mora biti velika investicija, pa je zato naš odabir NYX puder. Za cenu, koja je manja od hiljadu dinara, pruža mnogo mogućnosti. Prekriva odlično, na koži ne deluje neprirodno, a traje satima. Tačna cena je 743 dinara.

Nakon nanošenja podloge na red dolazi prekrivanje nepravilnosti koje su i dalje vidljive. Savršeno prekrivanje tamnih kolutova oko očiju, lako blendanje i odlična postojanost su neke od karakteristika Flormarovog ‘’Perfect coverage’’ korektora. Dodani plus je činjenica da se može koristiti i kao hajlajter prilikom konturiranja, pa za cenu od oko 500 dinara dobijate dva dekorativna proizvoda.

tecni puder i korektor

Na redu je šminka za oči. Svi znaju da pojedinačne senke nisu isplative i da je kupovina cele palete na kraju mnogo jeftinija. Kozmetička marka Ruby Rose vam nudi dosta mini paleta na koje vredi obratiti pažnju. Ovo je manje poznata marka, koju karakterišu izuzetno niske cene, a ako uzmemo u obzir kvalitet, mogla bi da parira nekim mnogo skupljim.

Po neverovatnoj ceni od 190 dinara, dobijate 12 jako pigmentovanih nijansi. Lako se blendaju, pa su izuzetno pogodne za početnike. Palete se mogu pronaći u više nijansi, u zavisnosti od toga da li ste ljubitelj nude ili jarkih boja.

senke za oci

Naravno, oči ne izgledaju potpuno našminkano bez maskare. Jedna od jeftinijih drogerijskih maskara je i Aura ‘’Curly’’. Shodno tome kakve trepavice imate, odaberite onu koja vam odgovara jer u ponudi postoje tri razlicite. Crne je boje, daje odličan volumen trepavicama, sa blagim, uvijenim izgledom. Ima jednu manu, a to je da se lako skine ako vam oči suze, ali za cenu koja je manja od 400 dinara, to je nesto čemu možemo progledati kroz prste.

crna maskara

Rumenilo je jos jedna neizbežna stavka, ako zelite da vam lice izgleda sveže i blistavo. Don Juan nudi širok izbor boja, odličnu pigmentaciju i sasvim solidnu postojanost na obrazima. Ambalaža nije nešto čime se mogu pohvaliti, jer je urađena dosta nekvalitetno, ali sam proizvod vredi mnogo više od 120 dinara, koliko je cena ovog rumenila.

rumenilo

Osim rumenila, Don Juan nudi i odlične ruževe. U zavisnosti od toga da li volite da istaknete usne ili ne, odaberite odgovarajuću nijansu karmina. Kao i kod rumenila, izbor boja je veliki, pa ćete sigurno pronaći neki dekorativni proizvod za sebe. Sasvim solidna postojanost i pigmentacija dobiju se za svega 150 dinara.

karmin

Pravi odabir dekorativnih proizvoda važniji je od cene

Kao što vidite, ne mora uvek da vazi pravilo “koliko para, toliko muzike”, danas smo vam pokazali da postoje proizvodi koji svojim kvalitetom mogu da pariraju nekim mnogo skupljim. Da biste postigli izgled kakav želite nije potrebno mnogo novca, samo je bitan pravi odabir proizvoda.

Autor teksta: “5 Jeftinih a kvalitetnih dekorativnih proizvoda” – Jelena, Dressing case

error: Content is protected !!