Šminka prema Zodijaku: Kakav make-up najbolje pristaje vašem horoskopu?

horoskopski znak

Zaboravite na ljubav, finansije i prilike – trenutno gledamo u zvezde kako bismo otkrili kakva make-up rutina najbolje odgovara vašem horoskopskom znaku! Dan kada ste rođeni nam daje uvid u ličnost, vaše snage i slabosti. Svakim znakom Zodijaka vlada jedan element – vatra, zemlja, vazduh ili voda, koji nam dodatno mogu pomoći u razumevanju jedinstvenih karakternih crta.

U nastavku otkrijte kakva šminka najbolje odgovara vašem horoskopskom znaku – za  make-up po kome će vas pamtiti!

Idealna šminka za vaš horoskopski znak

Ovan (21.3. – 20.4.)

Ko vlada svetom? Ovan je jedan glavnih pretendenata na to mesto. Samouveren, odlučan i strastven oko karijere. Vi ne vidite mnogo poente u trošenju previše vremena ispred ogledala. Koje bacanje vašeg talenta! Nastavite da osvajate ciljeve, a make-up rutinu držite što jednostavnijom!

Najbolja šminka za Ovna: brza i jednostavna

Bik (21.4. – 21.5.)

Pouzdani Bik, na vas se svi mogu osloniti. Iako možete biri tvrdoglavi i beskompromisni, ipak ste čvrsto na zemlji i preuzimate odgovornost za svoje akcije. Sa ukusom za fine stvari u životu, vaš make-up neseser je ispunjen samo najboljim proizvodima. Sreća da preferirate kvalitet spram kvantetita.

Najbolja šminka za Bika: čuveni i kvalitetni make-up proizvodi

Blizanci (22.5. – 22.6.)

Vaša radoznalost za svet oko sebe vas možete odvesti u nevolju. Ali Blizanci – vi ste srećnici! Brzi ste, fleksibilni i savršeno se adaptirate na nove ljude i mesta. Obožavate putovanja i zato vaša make-up rutina mora da bude “travel-ready”. Sve što vam treba je nekoliko šarenih paleta senki spakovanih u tašnu, koje imaju sve u sebi što vam treba.

Najbolja šminka za Blizance: putne paleta senki, rumenila, bronzera

horoskopski znak

Rak (23.6. – 23.7.)

Strpljive Račice – vaša lojalnost je neuporediva sa drugima. Kada jednom pronađete onoga koga volite, ostajete uz njih. Isto važi i za sadržaj vašeg nesesera. Veoma ste sumnjičavi i teško vas je uvući u aktuelne trendove. Želite proizvode na koje se možete osloniti. Za Račice – samo najbolje od najboljeg!

Najbolja šminka za Raka: kvalitetan prajmer i tečni puder, sve ostalo je manje bitno

Povezano: Beauty transformacije horoskopskih znakova

Lav (24.7. – 23.8.)

Lavice – vi ste otmena stvorenja. Sa skupim ukusom i samouverenošću za “bold look”-ove, za vama se okreću gde god da idete. imate mnogo obožavaoca – i to ste zaslužile. Vaš mentalitet je – “počastiću sebe”, ali i vaši prijatelji znaju da ste najdarežljiviji od svih znakova. Kreativnost sija kroz vašu modu i odabir šminke.

Najbolja šminka za Lava: naglašene usne u tamnoj boji

Devica (24.8. – 23.9.)

Ne budite prestrogi prema sebi, Device – mnogo rada i malo odmora nikako nije dobro. Možete biti previše samokritični i stresirati se oko sitnica. Lek za to? Spustite se na zemlju. Svakoj Devici je potrebna dnevna doza Majke prirode za uzemljenje. Neka vaša make-up rutina bude u prirodnim tonovima sa prirodnom proizvodima – baš kao i vaš vladajući element.

Najbolja šminka za Device: make-up u zemljanim tonovima

Vaga (24.9. – 23.10.)

Nežna i graciozna, Vaga je pravi dragulj. Društveni leptir u srcu – vi ste sjajan prijatelj i generalno uživate u društvu drugih. Više se prepuštate tokovima, nego što upadate u konfrotancije, zato je vaš život lagan i opušten. Isto važi i za vašu make-up rutinu. Samo par proizvoda koji funkcionišu u harmoniji je sve što vama treba.

Najbolji make-up za Vagu: stain za usne i obraze

Povezano: 10 pravila za svakodnevno šminkanje koja ne smete prekršiti

horoskopski znak

Škorpija (24.10. – 22.11.)

Ko je najhrabriji od svih? Škorpija, naravno. Uvek tražite avanture, a vaša strast je da živite život punim plućima. Ako vam neko kaže da nešto ne možete da uradite, dokazaćete da greše. Isto ste hrabri i sa odabirom šminke. Kada drugi smanje jačinu šminku, vi je povećate. Najtamniji ajlajner, najgušće trepavice – uvek donosite dramu.

Najbolja šminka za Škorpiju: maskara za volumen

Strelac (23.11. – 21.12.)

Vi često sanjate o putovanjima, i osećate se vezano i prikočeno od strane drugih. Maštate od slobodi otvorenog puta. Iako vas drugih žele stalno pored sebe – niko vas ne može zadržati. Vaša make-up rutina varira na dnevnoj bazi, zato odaberite višenamenske proizvode koji će vam dozvolite da odaberete svoju avanturu, poput mat bronzera koji može biti i senka i bronezr i kontura.

Najbolja šminka za Strelca: višenamenski proizvodi

Jarac (22.12. – 20.1.)

Jarčevi, vi ste onaj “odgovoran” u vašem krugu prijatelja. Uvek izgledate ispolirano, pravite dobre odluke i disciplinovani ste u ritni. Znate šta je potreno da uvek budete najbolja verzija sebe. Nanošenje šminke vam nije obaveza, već je sastavni deo vašeg dnevnog režima. Ne žurite dok se šminkate i ne napuštate kuću bez barem sloja maskare.

Najbolja šminka za Jarčeve: dugotrajni prajmeri

horoskopski znak

Vodolija (21.1. – 19.2.)

Vodolije, vi ste nezavisne, pametne, originalne, i želite da pomažete drugima. Samo pripazite da ne uživate previše u samotnjačkom životu. Družite se više sa prijateljima. Vaša make-up rutina je jedinstvena. I baš poput vas, vaši “go-to” proizvodi su najkvalitetniji i daju vam najveće poverenje, poput dugotrajnog karmina i pudera.

Najbolja šminka za Vodoliju: tečni puder dobre pokrivne moći sa negujućim svojstvima

Ribe (20.2. – 20.3.)

Ribe, slobodno sanjajte, jer se u vašim snovima nalaze skriveni znakovi. Najintuitivniji od svih znakova, vi ste i najosetljiviji. Slušajte vaš instikt, jer on mnogo zna. Ako ne radite u kreativnom polju, onda je šminka poligon gde možete da se kreativno izrazite. Neka vam to bude beg od realnosti – i zabavite se!

Najbolja šminka za Ribe: tečni iluminator

Pročitajte još i: Šminka prema horoskopskom znaku

error: Content is protected !!