Šta omiljena broja karmina govori o vama?

boja karmina

Da li ste se ikada zapitale – kako možete saznati toliko mnogo o nekoj osobi, samo gledajući u nju? Izbori koje pravimo pre nego što izađemo iz kuće, nose mnogo više značenja nego što mislimo. To je način na koji se predstavljamo svetu – od načina na koji se oblačimo, pa sve do oblika obrva koji crtamo, sve ovo govori o našoj ličnosti, pre nego što zaustimo da nešto kažemo. U to spada i boja karmina – zato smo vam pripremili mali vodič za to kako su boja usana i ličnost izuzetno povezani!

Nije čudo što boja karmina za usne mnogo otkriva o ženi koja ga nosi. Dok većina nas pravi svesne odluke, prilikom odabira ruža, zapravo oni nesvesni razlozi iza odabira karmina mogu biti otkrivajući, i nadasve – zanimljivi!

Koju boju karmina najčešće birate i nosite?

#1: Jarko crveni karmin

Jarko crvene usne su “bold”, jake i nose izuzetno snažnu poruku. Ova boja projektuje samopouzdanje i samouverenje ka svetu. Ako svesno birate jarko crveni karmin, pokazujete svetu da ste strastveno biće. Volite da vam se dive, i ne smeta vam da drugi vide vašu senzualnu stranu.

Za one kojima fali samopouzdanja i jačine, crveni ruž vas može preokrenuti u snažniju verziju sebe!

Povezano: Top 5 pravila za savršeno nanošenje crvenog karmina

crveni karmin

#2: Mauve karmin

Dok mnoge žene interpretiraju “mauve” boju različito, u pitanju je generalno boja karmina koja zagasita, boja slezovog cveta, i sadrži nijanse ljubičaste i sive u sebi.

Mauve karmin je vezan za tihu kontrolu. Ova boja otkriva da niste “glasna” osoba, ali tačno znate šta radite. Organizovani ste i strpljivi. Pažljivo planirate, pre nego što uskačete u nagle odluke. Ako želite da nekoge tiho ubedite u nešto, stavite mauve ruž na usne, jer ova boja nosi veliku moć u svojoj jednostavnosti.

#3: Baby pink karmin

Ako često birate baby pink boje – vaša okolina vas sigurno smatra nedovoljivom i ljupkom. Ova nijansa govori da volite stvari koje su slatke i mazne. Volite stvari koje su vizuealno zadovoljavajuće, i obožavate decu i male životinje. Najsrećniji ste sa nekim ko vas zasmejava i tretira kao slatko dete.

Probajte baby pink ruž, ako mislite da vas smatraju grubom i krutom osobom. Na ovaj način ćete projektovati svoju ličnost kao mekšu, prijateljskiju verziju sebe.

Naš predlog je City Color Creamy Lips tečni karmin u nijansi Hibiscus Martini.

#4: Hot pink karmin

Ako birate hot pink karmin – ovo je znak da vodite avanturistički život. Ako stavite ovu nijansu na usne, pokazujete da se ne plašite da pokažete svetu vašu divlju stranu. Vaša omiljena reč je “DA”. Vi kažete DA novim avanturama, ljudima, novoj hrani i novim iskustvima. Jako je malo stvari koje vas plaše.

Ako se osećate previše kruto i plašite se da rizikujete, možda je vreme da probate hot pink ruž. Ova nijansa će vam sigurno pomoći da preuzmete rizik, i odbacite preteranu opreznost.

Naš predlog je City Color City Chic karmin u nijansi Pucker Up!

hot pink karmin

#5: Nude karmin

Žene koje često biraju nude karmin su obično stidljivije, ali su izuzetno tople i brižne, kada se otvore. Iako se trude oko svog izgleda, često biraju nude usne, kako bi bile shvaćene ozbiljno. Takođe, nude usne su pokazatelj da ste više povezani sa prirodnom, životinjama i svetom oko vas. Ne želite površna iskustva niti odnose.

Ova nijansa ruža vam može pomoći, kako bi drugi shvatili vaš problem ozbiljno. Nude karmin projektuje nezavisnu i smirenu verziju vas, onima koje srećete.

Povezano: Vodič – savršeni nude karmin za svaki ten

#6: Koralni karmin

Žene koje preferiraju koralne karmine i često ih nose, imaju pozitivan pogled na život. Izuzetno su optimističke, vole da budu na otvorenom, i mladolike su u duši. Uvek teže da izvuku ono najbolje iz svake situacije.

Ukoliko želite da vas okolina smatra pozitivnijom osobom, nabacite koralni karmin na usne!

Mi vam predlažemo City Color City Chic karmin u nijansi C3 Fashionista.

#7: Braonkasto-pink karmin

Žene koje biraju braonkasto-pink nijnase, odnosno popularne boje mesa su sofisticirane, ozbiljne i inteligentne. Uvek su u trendu i vrlo informisane o svemu, ali nisu zahtevne za “održavanje”, a ujedno su nezavisne. Braonkasto-pink ruževi su siguran izbor svake zrele, ozbiljne žene!

braon pink karmin

#8: Burgundy ili wine boja karmina

Dame koje preferiraju ruževe boje vina su izuzetno zavodljive, u svakom smislu te reči. Ne žure da dobiju ono što žele, preferiraju da to ide polako. Takve dame uživaju u svakom aspektu života, i znaju da uživaju u trenutku. Kada je reč o ljubavi, uživaju u osvajanju muške osobe, pre nego na brzinskoj pobedi.

Ova nijansa je savršena za sve one dame koje osećaju da im je ljubavna veza pomalo u rutini. Ova nijansa će vam pomoći da istražite vašu divlju stranu.

Povezano: Kako da odaberete tamni karmin za vaš ten?

#9: Neobična boja karmina

Plava, zelena, žuta – ili bilo koja druga divlja nijansa karmina ukazuje na vašu kreativnost! Kada nanesete ludu boju, pokazujete svetu da imate živu maštu. Možda ste introvert ili ekstrovert, ali vaša kreativnost i umetnički duh čine veliki deo vašeg života. Ne plašite se da razmišljate “van kutije”.

Ove boje su korisne za one osobe koje preterano brinu šta drugi misle o njima. Nanesite malo plavog karmina na usne i zaboravite šta će svet reći!

#10: Ljubičasti karmin

Ljubičaste usne se svakako izdvajaju iz gomile, a dame koje biraju ove karmine se ne plaše da budu u centru pažnje. Ako volite ovu boju i birate je često, zračite sexy samopouzdanjem, i ne plašite se izazova. Usne boje šljive takođe pokazuju jedinstven osećaj stila, jer dame koje biraju ovu boju žele da se izdvoje iz mase.

Pročitajte još i: 5 nijansi karmina koji čine zube belim i blistavim

error: Content is protected !!