Kargo, visok struk, somot: 6 stilova pantalona koji će biti u trendu u 2024. godini

pantalone
Instagram/Printscreen

Par dobro ukrojenih pantalona se ne čini kao uzbudljiva kupovina, ali ukoliko pažljivo razmislite o kvalitetu i kroju, to će biti centralni odevni komad u naredim godinama. Kolekcije za proleće/leto 2024. su pune zanimljivih ideja kako stilizovati par pantalona – od jednostavnih, do onih za kojima ćete se okrenuti na ulici! Jedna stvar koju svi modeli pantalona imaju zajedničku – to je fokus na vizuelnom izdužavanju noge, tako što su nogavice ekstremno duge (maltene se vuku po podu), a struk je visok.

Pantalone u trendu za 2024: Top 6 najpopularnijih predloga

#1: Ultra-visok struk

Pantalone ultra visokog struka su dominirale u mnogim kolekcijama dizajnerskih brendova (Alaïa, Hermès, Louis Vuitton, Saint Laurent). Ova silueta počinje tik ispod grudnjaka, pružajući maksimalni efekat dužine noge. Generalno pravilno u 2024. je – što viši struk, to bolje!

#2: Silueta potkovice

Za one koji se ne plaše da ostave utisak, imamo modnu poslasticu! Džins u silueti konjske potkovice. Radi se o skulpturalnom obliku pantalona, koje i dalje imaju način da izgledaju opušteno i sofisticirano. Iako deluju kao referenca na vintidž stilove, pružaju vam moderni osećaj.

Povezano: Modni trend za zimu 23/24 – Kožna maxi suknja

View this post on Instagram

A post shared by Citizens of Humanity (@citizensofhumanity)

#3: Sofisticirane kargo pantalone

Možete ih voleti ili mrzeti, ali ne možete poreći da se kargo pantalone vraćaju na velika vrata. One su bile favorit mnogih poznatih ličnosti, poput Rijane, Due Lipe, Hejli Biber i Gigi i Bele Hadid. Ove sezone ćemo ih nositi na sofisticirani način: kao model visokog struka, uže nogavice i sa džepovima koji prate kroj.

#4: Korporativni stil sa tankim prugicama

“Corp-core” je trend koji smo mogli videti kroz prolećne i letnje kolekcije 2024, sa nogim dizajnerima koji su inspiraciju pronašli u korporativnom odevanju. BOSS modeli su nosili čak i akten-tašne i kravate. Tanke prugice (pinstripe) predstavljaju neturalnu šaru i korporativnom svetu, a upravo ovaj dezen će biti IN u 2024.

#5: Neutralne minimalističke pantalone

Par predivno ukrojenih pantalona u neutralnoj boji moraju biti osnova svačijeg garderobera. Široka nogavica, ekstremna dužina i neutralna boja čini ovaj elegantni stil još luksuznijim – na minimalistički način!

#6: Rebrasti somot

Neki zaboravljeni materijali će biti ponovo u fokusu ove godine, a jedan od njih je rebrasti somot! Ključ kako da on izgleda moderno jeste da se odlučite za over-size par, koji se blago širi ka dole i ima dugačke nogavice.

Pročitajte još i: 6 modnih predmeta koje nikako ne bi trebalo da nosite na aerodromu

error: Content is protected !!