7 jesenjih aksesoara koji će se nositi cele sezone

aksesoari jesen 2022
Instagram/Printscreen

Kada jesen stigne, čini se da tek tada svi aksesoari i modni dodaci zasijaju u punom sjaju! Svi oni slojevi košulja, džempera, pletiva i kaputa idu savršeno uz dobre šaleve, tašne, i nakit! Ove jeseni, popularne su gomile narukvica, “alien” naočare za sunce i skupturalni komadi od srebra. Bez obzira da li tražite nešto novo i sveže da kupite ili možda da samo oživite komade koje već imate, poneki novi aksesoar ove jeseni neće škoditi!

Kakve aksesoare ćemo nositi ove jeseni?

#1: Više narukvica u nizu

Ako ste određenih godina, sigurno se sećate specifičnog zvuka koji donosi niz tankih metalnih narukvica, zbog kojih je svako mogao da čuje kada ulazite u prostoriju, tokom kasnih 90ih i ranih 2000-ih. Ove narukvice se vraćaju,ali ne baš na način koji pamtite – viđene su na revijama Chanela-a, Saint Laurent-a i drugih. Ove kolekcionarske narukvice su sada malo glomaznije, sofisticiranije i više glamurozne.

#2: Narukvica sa “charmed” privescima

Čini se da njihova popularnost nije ni prestajala – bez obzira koliko godina imate. Postoji mnogo načina da ih prilagodite sebi, i nabavite priveske koji odgovaraju vašim hobijima, interesovanjima i ličnosti.

#3: “Chunky” kaiševi

Kaiševi su jedan od najpotcenjenijih vidova aksesoara. Ove sezone, “chunky” kaiševi se vraćaju u modu. Sada je vreme da im pokažete malo ljubavi – nabavite kvalitetan kaiš, koji ćete nositi da istanete struk ili se odlučite na oversize kaiš koji ćete upariti sa farmerkama niskog struka.

#4: Skulpturalno srebro

Delikatni zlatni nakit je vladao poslednjih par godina, i dok svi cenimo te suptilne zlatne komade, vreme je da i srebro zasija u našim kutijicama za nakit. Ove sezone, skupturalni hromirani komadi će napraviti boom! Zamislite talasaste prstenčiće, oversoze minđuše i glomazne ogrlice.

Povezano: 5 modela obuće u trendu za jesen 2022.

#5: Perlice

Lančići sa metalnim perlicama su opet IN – kao što smo mogli videti kod Tory Burch i Versace-a. Veličina naravno, zavisi od vaših preferencija.

#6: Viseće minđuše

Ova jesen je vreme da date vašim malim i diskretnim minđušama odmor. Nosićemo sav “glitz and glamour” uz veoma ukrašene, viseće minđuše. Svetlucave, lebdeće minđuše koje slobodno padaju, slagaće se divno uz neutralne vunene kapute.

#7: Alien naočare za sunce

Nije ni čudo što baš ovaj model obožavaju poznate poput Kim Kardashian, Kylie Jenner i Alexe Demie. Naravno, one ne moraju da budu dizajnerske, jer mnogi “high-street” brendovi stavljaju svoje modele na tržište.

Pročitajte još i: 5 modela tašni za jesen 2022. u trendu!

error: Content is protected !!