10 prazničnih ideja za doček Nove godine kod kuće

doček nove godine

Doček nove 2021. godine će izgledati dosta drugačije od proslava prethodnih godina. Umesto da je dočekujemo na proslavi u gradu, mnogi od nas će ispoštovati bezbednosne preporuke, i doček provesti u okviru doma. I umesto desetak prijatelja, ovaj doček ćemo provesti samo u krugu ukućana. Ali to što je proslava drugačija, ne znači da ne može biti podjednako zabavna, svečana i značajna, kao prethodnih godina. Sa određenom dozom planiranja, evo kako možete prirediti odičan doček kod kuće!

Kako da vam doček Nove godine? kod kuće bude zabavan?

#1: Dekorišite stan za doček

Nije doček Nove godine, ako stan nije okićan – pošto toliko nestrpljivo čekamo 2021. godinu, predlažemo vam da nabavite velike balone u obliku brojeva 2021! Oni mogu biti i sjajna pozadina za novogodišnje slilkanje, jer smo sigurni da ćete poželeti da podelite slike na društvenim mrežama!

doček nove godine

#2: Obucite se svečano

To što Novu godinu dočekujete kod kuće sa ukućanima, ne znači da treba da budete u pidžami i papučama! Nabacite vašu omiljenu šljokičastu novogodišnju haljinu i svečanu šminku punu glitera! Nema veze što će vas videti samo ukućani i vaša mačka – važan je unutrašnji osećaj!

Povezano: Spremite se za doček Nove godine – Beauty “to do” lista

#3: Organizujte slikanje

Svako voli dobar photo booth deo. Nabavite zanimljive rekvizite za novogodišnje slikanje i okačite ih oko DIY pozadine. Kako biste imali svečanu pozadinu za slike, samo zalepite zlatni ili crveni ukasni papir na zid – poželjno ispred prozora, za prirodno svetlo.

#4: Zapišite novogodišnje odluke

Baš zato što ove godine ostajete kod kuće – imaćete dovoljno vremena da radite na vašim novogodišnjim odlukama. Pokušajte da odlukama pokrijete sve sfere života – zdravlje, karijeru, finasnije i brigu o sebi! Pripremite se na najbolju godinu koja sledi

doček nove godine

#5: Napravite svečane koktele

Nova godina znači puno šampanjca – baš kao da ste izašli u restoran na doček! Pomešajte šampanjac sa mrvicom maraskino likera i čašu ukrasite trešnjicom.

#6: Napravite svečanu večeru

Najbolji način da dočekate Novu godinu jeste svečana večera. Umesto da idete negde, kao prethodnih godina, ove nove godine ne možete pogrešiti sa ćurkom uz ukusne priloge, ili dobar roštilj!

#7: Pogledajte novogodišnji film

Čak i ako mislite da ste do sada pogledali sve što se tiče novogodišnjih filmova – uveravamo vas da ih ima još! Okrenite se starim dobrim klasicima sa božićnom tematikom, nabavite grickalice i koktel od šampanjca, i slavlje može da počne! Ušukano praznično veče koje ćete pamtiti!

Povezano: 8 stvari koje morate uraditi pre nove godine

doček nove godine

#8: Napravite desert

Posle godine poput 2020, svako od nas zaslužuje poslasticu. Odaberite nekoliko recepata za desert i počnite da ih pravite na jutro 31. decembra. Tako ćete imati ukusne slatkiše tokom celog dana, a šta ima lepše negopojesti kolačić kada sat udari ponoć?

#9: Nabavite prskalice i party zviždaljke

U ponoć ćete želeti da upalite prskalice i duvate u zviždaljke, kako biste proslavili novu 2021. godinu! Zato se na vreme opskrbite u party prodavnici. Naravno, baloni i ukrasne trake su obavezne!

#10: Napravite teglu uspomena

Ovo je zabavna ideja za novogodišnje veče. Dekorišite “teglu uspomena”, koju ćete čuvati narednih 12 meseci. Na kraju svakog narednog meseca, upišite neki fantastičan događaj koji vam se desio, i papirić ubacite u teglu. Kada budete dočekivali 2022, možete otvoriti teglu i prisetiti se kako ste imali dobru godinu!

Pročitajte još i: 10 saveta za bezbednu i zabavnu novogodišnju žurku!

error: Content is protected !!