Ispletite unikatni Infinity šal za 30 minuta

Infinity šal

Kada pogledate tutorijal kako da napravite Infinity šal za samo 30 minuta bićete veoma oduševljeni ovom predivnom metodom pletenja. Nadamo se da će vas video inspirisati da ga probate isplesti.

Naslovna foto: www.handimania.com

Šalovi znaju biti prilično skupi, zato je naš savet da pokušate da ga sami ispletete. Brže ćete isplesti Infinity šal nego što vam je potrebno vremena da odete u prodavnicu i kupite ovaj predivni odevni komad.

Pletenje rukama je najlakši i najzabavniji početni korak u učenju kako da štrikate – nisu vam potrebne igle za pletenje jer ćete koristiti vaše ruke. Takođe, jasno ćete videti šavove i razumeti šta da radite sa njima.

U ovom 12-minutnom tutorijalu je sve vrlo temeljno, kroz neophodna ponavljanja, objašnjeno tako da ćete lako pratiti video i shvatiti kako je jednostavno isplesti unikatni Infinity šal. Isplešćete predivan mekani šal za samo 30 minuta vezanjem vune u čvorove.

Pored 2 vešte ruke i 30 minuta slobodnog vremena, potrebna su vam 2 do 4 klupka debele vune u željenoj boji (oko 40 metara dužine po klupku), makaze, kao i dobra volja i strpljenje.

Ovo je savršen način opuštanja tokom kišnih dana ili duge vožnje u autobusu kada idete u posetu porodici, čak i tokom gledanja televizije, ma kad god imate slobodnih 30 minuta vremena a želite ih praktično i kreativno iskoristiti! Važno je da ne odustanete ukoliko vam se pletivo zamrsi, jer i sami znate da je potrebno prakse kako biste se usavršili.

Pleteni Infinity šal je sjajan poklon za prijateljicu, sestru ili majku ako vam je budžet ograničen i naravno, savršen za vas, jer nikada ne možete imati previše mekanih udobnih šalova.

Pogledajte video kako da ispletete vaš Infinity šal!

Povezano: Čizme preko kolena – kako ih nositi ove sezone!

_____________________________________________________________ Svi tekstovi i kompletan sadržaj na portalu Lepotica.rs napisani su samo u informativne svrhe i nije zamena za stručni savet. Portal Lepotica.rs ne pruža medicinske, psihološke niti bilo koje stručne savete i sadržaj tekstova na portalu ne predstavlja mišljenje autora i nije zamena za stručno mišljenje, te portal Lepotica.rs ne može preuzeti odgovornost za eventualnu štetu nastalu korišćenjem informacija iz sadržaja tekstova.
error: Content is protected !!