Ovo su modeli cipela koje će biti u trendu za leto 2023: Top 7

sandale
Instagram/Printscreen

Sa letom koje definitivno kuca na vrata i naši izbori obuće se zasigurno menjaju. Posle patika i prolećnih čizmica, sa radošću uskačemo u letnje modele. Pored platformi koje ćemo definitivno viđati cele godine, na sceu stupaju prozirni materijali poput mrežice i tila. Viđaćemo razne modele sandala, ali i obuće u dominantno zelenoj boji. Zato zaronite sa nama u pregled najnovijih trendova obuće za ovo leto!

Top 7 modela obuće za leto 2023.

#1: Ravne cipele sa mrežicom

Baletanke i “Mary Jane” modeli su sada prekriveni takom finom mrežicom ili prozirnim materijalima. Što se duže ovaj trend bude zadržao, to će više evolvirati. Mrežica na obući je ponovo sećanje na Y2K trend, odnosno na rane 2000-e, s tim da su modeli iz 2023. mnogo više sofisticirani. Ova obuća je prozračna, lagana i savršena za letnje vrućine.

#2: Sandale sa mikro kaišićima

Ovo je antiteza grubim i “chunky” sandalama koje su dominirale prošle godine. Ove godine ćemo viđati više i više sandala sa ultra tankim kaišićima koji se vezuju oko noge. Šta kažete na ovaj trend?

View this post on Instagram

A post shared by Monikh (@monikh)

#3: Zelena obuća

Od limeta zelene, pa sve do Kelly zelene, ovo je boja koja je najviše dominirala na pistama za sezonu proleće/leto 2023. Zato nije iznenađenje da se ova boja pojavljuje na raznim modelima obuće, od sandala, pa sve do sexy štikli.

#4: Sandale sa ukrasima na kaišćima

Kristali su definitinvo vodeći shoe trend ove party sezone. Vaše omiljene sandale će sada iati delikatne kaišiće ukrašene decentnim kristalima koji privlače poglede.

Povezano: Pedikir trendovi za leto 2023. koje morate probati

#5: Minimalne platforme

“Mule” modeli papuča se vraćaju – ali ne onako glomazne, kako ih pamtimo. Ovo su rafinirani modeli, sa čistim ili skupturalnim siluetama koje proviruju.

#6: Retro patike

Starinski modeli patika su više nego ikada popularni – od Adidas Gazelle modela, pa do retro fudbalerskih patika, na vama je samo da odaberete. Ovo je definitivno najudobnija obuća sa ove liste.

#7: Sandale sa kvadratnim prednjim delom

Postoji nešto što sandalama sa ovim oblikom daje “edge” momenat, bilo da se radi o ravnim cipelama ili štiklama. Iako je ovaj trend prisutan već neko vreme, ovog leta će “square toe” trend eksplodirati.

Pročitajte još i: 5 saveta kako da izbegnete žuljeve od obuće ovog leta

_____________________________________________________________ Svi tekstovi i kompletan sadržaj na portalu Lepotica.rs napisani su samo u informativne svrhe i nije zamena za stručni savet. Portal Lepotica.rs ne pruža medicinske, psihološke niti bilo koje stručne savete i sadržaj tekstova na portalu ne predstavlja mišljenje autora i nije zamena za stručno mišljenje, te portal Lepotica.rs ne može preuzeti odgovornost za eventualnu štetu nastalu korišćenjem informacija iz sadržaja tekstova.
error: Content is protected !!