Modni dodaci koje svaka žena treba da ima

Ovih 5 modnih dodataka bi apsolutno svaka žena trebala da ima jer su oni uvek u trendu. Izvadite ih iz ormara, a ako ih nemate, obavezno ih nabavite jer su investicija za celi život.

Nema šanse da pogrešite sa ovim modnim dodacima kada birate čime ćete da dopunite outfit. S obzirom da iz sezone u sezonu uspešno odolevaju promenama, ovih 5 modnih dodataka svakako treba da nađe mesto u vašem ormaru.

5 bezvremenskih modnih dodataka

Ravna obuća

Draže su nam visoke potpetice, ali postoji i elegantna ravna obuća, fantastična za neke poslovne prilike i kombinovana sa suknom ili haljinom iznad kolena ili sa cigaret-pantalonama, koju treba da ima svaka žena. Takođe, ravna obuća je odraz samopouzdanja – zbog pravilnog držanja kičme prilikom hodanja u njoj.

Klasična (crna) torba

Svaka žena bi trebala da ima praktičnu torbu, koja se lako kombinuje uz sve, a u koju mogu da stanu stvari kao što su novčanik, ključevi, mobilni i neseser sa šminkom. Najbolji izbor je model koji možete nositi na rame.

šal
Pogledajte i: Šal: Ključni modni detalj za jesen i zimu!

Šal

Jednobojan, šaren ili šal sa dva lica – važno je da se savršeno uklopi u vaš stil, odlično dopunjuje svaku modnu kombinaciju. Pronađite svoj način vezanja ili ga upotrebite kao modni dodatak na torbici, a nećete ni pogrešiti ako ga nosite na glavi – zanimljiv aksesoar, zar ne? Najbolje od svega je što kad jednom kupite šal, ako ga ne izgubite ili ne poklonite, imaćete ga ceo život.

Kaiš

Ovaj modni dodatak treba da birate na osnovu obima struka kojeg kaiš vešto naglašava. Možete ga kombinovati uz pantalone, tunike, haljine, a bogat izbor modela i materijala otežaće vam kupovinu svaki put. Ipak, gledajte da ga utonirate sa obućom.

Minđuše

Minđuše su savršen akcenat na jednostavan izgled, pa čak i ženstvenosti kada ste odeveni u elegantne odevne komade. Ističu se kako svojom skromnošću, tako i upečatljivim dizajnom. Savršen izbor su minđuše koje se nose na resici ušne školjke, a prave od srebra.

_____________________________________________________________ Svi tekstovi i kompletan sadržaj na portalu Lepotica.rs napisani su samo u informativne svrhe i nije zamena za stručni savet. Portal Lepotica.rs ne pruža medicinske, psihološke niti bilo koje stručne savete i sadržaj tekstova na portalu ne predstavlja mišljenje autora i nije zamena za stručno mišljenje, te portal Lepotica.rs ne može preuzeti odgovornost za eventualnu štetu nastalu korišćenjem informacija iz sadržaja tekstova.
error: Content is protected !!