“Must-have” modni komadi za zimu 2018/19.

Ulazimo već u zimsko godišnje doba, a to je onaj deo godine za koji se moramo dobro pripremiti – unapred. Pošto su temperature već dovoljno niske, sigurni smo da ćete ubrzo krenuti u zimski shopping. Ako ste ujedno fashion i trendy, možete ćete želeti da prvo pogledati koji zimski komadi su esencijalni za zimu 2018/19!

Ovo su fashion komadi koji su zaludeli modne blogerke, modne dizajnere i najveće modne influensere. Zato, nabavite i vi barem jedan komad sa ove liste kako biste bili u korak sa modnim trendovima.

6 trendy komada koje morate imati ove zime

1. “Teddy” kaput

Ključan zimski komad je topli kaput, to svi znamo. Ali ove zime – ne nosi se bilo kakav topli kaput, već najmekši i najčupaviji “teddy” kaput, koji ima teksturu poput vašeg omiljenog plišanog medvedića. Tako topao, mekan, paperjast, prosto poziva da se ogrnete njim. Odlično greje, a pritom ga nose sve fashion blogerke. Nabavite ga u braon, crnoj, krem ili roze boji – i za vas nema zime.

modni komadi
Instagram:@hauteonlife/Printscreen

2. Džemper-haljina

Najlakši način da pokažete svoje noge, a da vam bude udobno i toplo jeste pletena džemper haljina. Uparite je sa toplim grilonkama i čizmama i dobili ste instant outfit koji će vas grejati, a izgledaćete kao modna boginja. Odabeite uski model koji grli figuru, ili širi i opušteniji – ovde ne možete pogrešiti. Ove sezone morate nabavite barem jednu džemper-haljinu!

Instagram:@mumuvenice/Printscreen
Instagram:@mumuvenice/Printscreen

3. Čizme preko kolena

Toplo i šik – sreća da je ova zima veoma praktična, jer se nose čizme preko kolena. Veoma duboki model čizama je već nekoliko sezona klasik, a može da sa upati sa gotovo svim! Bilo da su to farmerke, pantalone ili džemper haljina za svaki dan ili mini-suknja ili haljina za veče. Odaberite klasične crne koje idu uz sve!

modni komadi
Instagram:@impeccable.style/Printscreen

4. Ogroman ćebe-šal

Ovo je šik aksesoar koji vas divno greje, a daje fashion notu vašem stajlinu. Ovde je mantra – što veće to bolje, zato se umotajte u najmekši trendy ćebe-šal koji odoleva naletima vetra i snega. Ili ga ležerno prebacite preko ramena – izbor je na vama. Ove sezone nabavite bar nekoliko i spremni ste za celu zimu!

modni komadi
Instagram:@destinyhens0n/Printscreen

5. Animal print aksesoar

Animal print nikad više nije bio u trendu nego ove zime – zebra, leopard, tigar, izbor je na vama. Dizajneri preporučuju da odaberete za početak jedan aksesoar u animal-printu koji ćete upariti sa mirnijim jednobojnim ostatkom outfita. Neka to bude ešarpa, šešir, rukavice, ili tašna. Ako ste dovoljno smeli – animal print haljina je pavi način da ispratite ovaj zimski trend!

modni komadi
Instagram:@marcelies/Printscreen

6. Kožna haljina

Semi-glossy efekat kože načiniće od vas femme fatale! To savetuju i modni dizajneri za ovu zimu. Sjajan način da ostavite utisak u večernjem izlasku je upravo crna kožna haljina. Veoma je klasična, i trajaće vam nekoliko sezona. Uparite je dobrim najlonkama i bajkerskim čizimica za potpuni zimski rock’n’roll stil.

modni komadi
Instagram:@stepbystepfashion/Printscreen

Pročitajte još i: Gde uštedeti, a gde potrošiti u kupovini odeće?

_____________________________________________________________ Svi tekstovi i kompletan sadržaj na portalu Lepotica.rs napisani su samo u informativne svrhe i nije zamena za stručni savet. Portal Lepotica.rs ne pruža medicinske, psihološke niti bilo koje stručne savete i sadržaj tekstova na portalu ne predstavlja mišljenje autora i nije zamena za stručno mišljenje, te portal Lepotica.rs ne može preuzeti odgovornost za eventualnu štetu nastalu korišćenjem informacija iz sadržaja tekstova.
error: Content is protected !!