Užas plastične hirurgije: Lepotice ili nakaze?

plastična hirurgija

Već decenijama unazad, prateći svoju želju da izgledaju što lepše i privlačnije i želeći da se odupru starenju, dame širom sveta posećuju ordinacije plastičnih hirurga tražeći pomoć. Međutim, kada zdrave želje prerastu u opsesiju i kada, stremeći ka tome da dođu do dobre zarade, plastični hirurzi zapostave svoju profesionalnost, a povinuju se nerealnim zahtevima pacijenata, događaju se greške i to greške hirurga. Posledice takvih grešaka su nepopravljive, a kako one tačno izgledaju, saznajte u nastavku teksta.

Najveće greške plastične hirurgije

Slučaj Džoselin Vildenštajn

Džoselin Vildenštajn (Jocelyn Wildenstein) je ime žene koja je američkoj, ali i svetskoj javnosti poznata kao “kraljica plastične hirurgije”. Ovaj nadimak, Džoselin je dobila zbog broja plastičnih operacija kojima se podvrgla, a taj broj, verujemo da ni lično njoj nije poznat. Nakon razvoda sa francuskim biznismenom, ova amerikanka je nasledivši milionsko bogatstvo, čak 4 miliona dolara uložila u plastične operacije. Većina tih operacija, izvedena je na njenom licu.

jocelyn-wildenstein-630x420

www.pinterest.com

U njenom slučaju, gotovo svaki zahvat plastičnog hirurga pokazao se kao greška, jer količine botoksa i drugih supstanci koje je ona želela da priušti sebi, jednostavno su uvek bile ogromne u poređenju sa količinama koje je njeno tkivo bilo spremno da prihvati.

O istinitosti naše tvrdnje najbolje će vam posvedočiti fotografije koje jasno prikazuju kako je Džoselin izgledala pre, a kako izgleda nakon prepuštanja svojoj opsesiji plastičnim operacijama.

Ovaj slučaj nije usamljen

Na žalost, slučaj Džoselin Vildenštajn nije usamljen. To potvrđuju primeri brojnih drugih dama, od kojih su mnoge poznate svetskoj javnosti. Neke od njih su poznata kreatorka Donatela Versaće, majka proslavljenog glumca Silvestera Stalonea, Džeki Stalone, zatim glumica Daril Hana i mnoge druge.

Pogledajte fotografije pomenutih dama pre i nakon izvršenih grešaka plastičnih hirurga:

2

www.lookdamngood.com

3

www.topcelebritysurgery.com

4

www.pinterest.com

Povezano: Make up transformacije poznatih!

_____________________________________________________________ Svi tekstovi i kompletan sadržaj na portalu Lepotica.rs napisani su samo u informativne svrhe i nije zamena za stručni savet. Portal Lepotica.rs ne pruža medicinske, psihološke niti bilo koje stručne savete i sadržaj tekstova na portalu ne predstavlja mišljenje autora i nije zamena za stručno mišljenje, te portal Lepotica.rs ne može preuzeti odgovornost za eventualnu štetu nastalu korišćenjem informacija iz sadržaja tekstova.
error: Content is protected !!