Kako da smršate zdravo?

Ako želite da smršate zdravo i da dovedete liniju do savršenstva, vreme je da promenite vaše životne navike i stil života. Brzo i naglo mršavljenje nije preporučljivo, zato pročitajte predloge koje možete usvojiti kao dugoročno rešenje kako da smršate zdravo i prirodno.

Podesite vaš stil života

Verovatno vam je poznata priča: obećavate sebi da ćete promeniti vašu dnevnu rutinu, način ishrane i paziti na kalorije. Međutim, nedugo posle, jedete kolače u kancelariji i pijete gazirano piće, misleći, dijeta je završena. Postoje bolji načini. Zamenite pristup “sve ili ništa” uvođenjem jedne ili dve zdrave navike u svakodnevnu rutinu koja vas može dovesti do većeg gubitka telesne težine nego što ste ikada zamišljali.

Izbegavajte brzu hranu

Umesto da jedete brzu hranu više puta nedeljno, smanjite njen unos na samo jednom nedeljno. Takođe,  naručivanjem ili kupovinom salate ili hladne supe umesto velike porcije testenine, pljeskavice ili girosa, brzo ćete početi da gubite kilograme.
Brza hrana, sadrži malo hranljivih vrednosti, a pri tom je štetna po zdravlje. Ove namirnice imaju malo vitamina, minerala i proteina, a kalorije koje pruža često se nazivaju “prazne kalorije”.

Izbegavajte grickalice

Čips, smoki ili štapići na policama u prodavnici zaista izgledaju ukusno, ali potpuno ignorisanje grisina u radnji će obezbediti da dođete do vaše ciljne težine. Ukusne grickalice će vam samo povećati taloženje masnoća na stomaku.

Prethodna1 of 3Sledeća

error: Content is protected !!