BIK – Godišnji horoskop za 2017.

Pogledajte šta očekuje horoskopski znak BIK u 2017. u godišnjem horoskopu.

[adsense_inserter id=”12825″]

Ljubav:

Venera, vladarka vašeg znaka započinje putovanje kroz 2017-u iz znaka Vodolije. Kada pričamo o vašim emotivnim relacijama, očigledno je da ćete morati da postavite sebi pitanje – Da li je odnos u kojem sam zaista ono što želim? Ako postoje nedoumice ili nesavršenosti u emotivnoj vezi ili braku, trudićete se da ih kroz komunikaciju, kroz otvoreno I prijateljsko ponašanje prema partneru prevaziđete. Da iznesete na dnevni red sve – I crno I belo I da onda zajedničkim snagama odlučite – da li ste zaista jedno za drugo ili ne.

One veze koje su zaista namenjene da traju I u kojima ste I vi I voljena osoba istinski posvećeni, doživeće svoj dodatni procvat, utemeljenje ili prelazak na mnogo viši nivo od jeseni 2017-e. Takođe, drugi deo godine je povoljan za prinove I proširenje porodice. Budite sigurni, pred vama će povremeno biti okolnosti koje biste najradije preskočili, a koje će se vezivati za vernost I poverenje u partnerskim odnosima, ali je neophodno da “zadrete” u dubinu I da izvučete istinu na površinu, kakva god ona bila.

U ovoj ćete godini naučiti da je itekako moguće da sebe stavite na prvo mesto, a da u isto vreme ne ugrožavate osobu koja je sa vama u emotivnoj relaciji. U suštini kada sve saberemo I oduzmemo, I nije toliko loša godina pred vama – funkcionisaćete na nešto drugačiji način nego inače, ali će vam to izuzetno prijati!

Pred slobodnim Bikovima je jedna burna I skoro pa nepredvidiva godina. Kao u koktelu, svačega će ovde biti – I prošlosti, I noviteta, ali I tajnih priča. Ne želim da kažem da će se neki od vas ponašati kao pušteni sa lanca, ali definitivno ćete uživati u svemu što se bude dešavalo. Bilo bi dobro da izbegavate situacije u kojima ćete biti “treća osoba” jer takav tip odnosa vam neće doneti realizaciju o kojoj maštate I kojoj se nadate, pogotovo ako je osoba sa kojom ste u odnosu u bračnoj zajednici. Za vas je mnogo bolje da sačekate drugi deo ove godine I pravu priliku koja dolazi na vaša vrata!

Posao:

Nema strpljivijeg I upornijeg znaka od vašeg, a verujte mi da će vam ovo itekako biti potrebno tokom poslovne 2017-e. Niko ne kaže da nećete dobiti rezultate I promene koje priželjkujete, ali budite spremni da se za njih istrajno borite. Iako će vam povremeno izgledati da vas zaobilaze nagrade, priznanja, povišice, da drugi oko vas dobijaju ono što vi mnogo više zaslužujete od njih, nemojte padati – vaše vreme dolazi, ali će se mnogo više aktivirati u drugom delu godine. Ne samo da vam tada sledi progres o kojem ste mogli samo da sanjate, već će mnogi od vas u tom periodu zaploviti I u vode privatnog biznisa, I to vrlo uspešno od samog starta.

Ako ste već privatnik, u prvom delu 2017-e ćete morati da napravite velike promene, izvršite reorganizaciju, možda čak I skrešete budžet I ostavite samo ono što je najneophodnije da bi process poslovanja funkcionisao bez problema. Nikad nije kasno da unapredite sebe I proširite svoje vidike, pa nije ni čudo što će se mnogi Bikovi sada baciti na dodatno usavršavanje, obrazovanje, na seminare u kojima će poboljšati svoje poslovne veštine.

Što se finansijskog segmenta tiče, prvi deo godine imate proces sređivanja zaostalih obaveza I dugovanja. Ne uzimajte nove kredite, niti se zadužujte u ovom periodu. Drugi deo godine donosi vam olakšanje I stabilizaciju.

Zdravlje:

Jupiter u polju zdravlja jeste jedna vrsta zaštite, ali ne smete se osloniti samo na to I u potpunosti prestati da vodite računa o sebi. Životne navike za koje znate da vam štete morate ukinuti, a okrenuti se zdravijem načinu života – kvalitetnijoj ishrani, dobrom odmoru I snu I obavezno – fizičkim aktivnostima. Očekujte povremeno stresne situacije, napetost I nervozu.

[adsense_inserter id=”12825″]

Pročitajte godišnji horoskop za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop
OVAN
bik horoskop
BIK
blizanci nedeljni horoskop
BLIZANCI
rak nedeljni hororskop
RAK
lav nedeljni horoskop
LAV
devica nedeljni horoskop
DEVICA
vaga nedeljni horoskop
VAGA
nedeljni horoskop skorpija
ŠKORPIJA
strelac nedeljni horoskop
STRELAC
jarac nedeljni horoskop
JARAC
vodolija nedeljni horoskop
VODOLIJA
ribe nedeljni horoskop
RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

error: Content is protected !!