VAGA – Godišnji horoskop za 2017.

Pogledajte šta očekuje horoskopski znak VAGA u 2017. u godišnjem horoskopu.

[adsense_inserter id=”12825″]

Ljubav:

Da, Jupiter je u vašem polju ličnosti I štitiće vas sve do oktobra 2017-e godine. Ipak, nemojte zaboraviti još jednu njegovu osobinu, a to je širenje – u ovom slučaju ega, pa možete odjednom pomisliti da znate ama baš sve najbolje I da vaša treba uvek da bude poslednja. Ako ste u bračnim vezama, nisam sigurna da ćete na ovaj način moći da funkcionišete sa partnerom, pogotovo u periodu do proleća, a I još par puta tokom godine u koju ulazite.

Nemojte se iznenaditi ukoliko bračni partner odbije da vam se pokloni I prizna vam da ste u pravu, pogotovo ako budete pokušavali da ga ograničite I budete mu nametali svoju volju. Ni vi sami ne želite da vam neko govori šta morate da uradite I pokušava da vas sputa, pa to isto nemojte primenjivati ni na osobu koju volite. Inače, da bi vam bilo jasno o čemu pričam – ovo je godina kada će broj razvoda biti povećan, pa nemojte da se I vaša bračna zajednica nađe u ovoj statistici.

Kompromis, kompromis, kompromis, diplomatija I lep način funkcionisanja – I sve će biti u apsolutnom redu. Neka je slična situacija I u dužim emotivnim vezama. Vama je možda dosta devojačkog/momačkog života, želite što pre da se sredite, smirite I da oformite svoju porodicu. Možete osećati da vam vreme leti I iz tog razloga potencirati da sa voljenom osobom što pre dođete do zajedničkog života, braka. Ok, nije vaš plan ni malo loš, ali biste trebali I da pitate drugu stranu da li je spremna za tako nešto.

Zapamtite, što više budete “zatezali”, veći će otpor druge strane biti. Pustite neka stvari idu svojim tokom, jer definitivno idu u vašu korist! Ako ste sami, zapamtite da je 2017-a prvenstveno godina vašeg zabavnog I veselog života, kao I provoda. Da se ne lažemo, imaćete par “izleta” koji će malo mirisati na neobavezno, ili na neke prijateljske “kombinacije” a neki od vas neće moći da se odupru tome da jedan te isti odnos započinju po više puta I da “podgrevaju sarmu”. Ono što vam je zaista potrebno, a što može doneti stabilan I trajan odnos kreće od leta. Zato se malo opustite I uživajte u ovoj godini!

Posao:

Godina vašeg izbijanja u prvi plan, veće ambicioznosti, ali I mogućnosti za dodatno usavršavanje, obuku, učenje. Imaćete velike blagodeti od posećivanja seminara, kurseva, jer vreme je da naučite ono što ne znate, kao I da proširite postojeće znanje. Definitivno ćete kao magnetom privlačiti srećne okolnosti, ali nemojte da dozvolite da vas ovo ulenji, pa da se samo izvalite I čekate da vam Jupiterovi darovi padaju sa neba….ne kažem da se to neće desiti, jer hoće – ali nemojte zaboraviti – ovaj blagotvoran uticaj će proći I ako ne izgradite strukture koje će trajati, u njima ćete uživati samo na kratko.

Zato drage moje, za vas ove godine važi krilatica – pokreni se I daće ti se sve što poželiš! Mnogi od vas će shvatiti da svoje talente I sposobnosti traće na postojećim radnim mestima, I ukoliko nadređeni ne budu spremni da vam izađu u susret I pruže vam ono što zaista zaslužujete, lepo ćete pokupiti svoje pinkle I otići. Na nešto mnogo bolje, naravno. Ova 2017-a donosi promene, ali te promene idu u vašu korist, zato budite hrabra srca, rizikujte po malo, da biste dobili ono što priželjkujete – prvo mesto!

Sa Jupiterom u polju ličnosti, tražite najbolje! Mogu vas kolege smatrati sujetnima, preponosnima I osobom koja je puna sebe, ali izvinite – vi ste u svom poslu odlični I sada je vreme da to svi saznaju, cene I priznaju!

Zdravlje:

Fizička aktivnost! Nema šale, nema odlaganja u varijanti “počinjem od ponedeljka”, nema izgovora, jer ako ne budete u pokretu, napravićete od sebe krofnu u rekordnom roku. Zdrava hrana! Proverite, istražite, sagledajte šta je to što vašem organizmu godi I pridržavajte se saveta stručnjaka. Imunitet će vam često biti slaba tačka, a postojaće periodi kada ćete biti I pod velikim stresom.

[adsense_inserter id=”12825″]

Pročitajte godišnji horoskop za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop
OVAN
bik horoskop
BIK
blizanci nedeljni horoskop
BLIZANCI
rak nedeljni hororskop
RAK
lav nedeljni horoskop
LAV
devica nedeljni horoskop
DEVICA
vaga nedeljni horoskop
VAGA
nedeljni horoskop skorpija
ŠKORPIJA
strelac nedeljni horoskop
STRELAC
jarac nedeljni horoskop
JARAC
vodolija nedeljni horoskop
VODOLIJA
ribe nedeljni horoskop
RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

error: Content is protected !!